Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lacrimi, emoţii şi mult talent la WOW Kids! Doi particianţi, trimişi în marea finală

Publicat:

WOW KIDS, cel mai tare show din Moldova a intrat aseara in casele telespectatorilor cu o noua editie. De data aceasta cei mai talentati copii din tara au cucerit publicul prin dans, cantece, recitale de poezie, dar si prin cunostintele pe care le poseda.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dan Frinculescu, invitat special in marea finala iUmor, difuzata duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1

16:05, 24.05.2024 - iUmor sezonul 16 se apropie de marea finala! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzata duminica, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a caștiga atat trofeul, cat și marele premiu in valoare de 20.000 de Euro.

Emi si Cuza, probleme mari in finala Te cunosc de undeva!: „Este o nenorocire!”

11:45, 23.05.2024 - Marea finala Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1 aduce cele 8 echipe de artisti la capatul unei calatorii increbile, intr-un sezon in care si-au pus inimile in fiecare transformare.

Hisense da sens pasiunii tale pentru fotbal!

15:05, 09.05.2024 - Oportunitatea de a participa la un eveniment de mare anvergura precum UEFA EURO 2024 este visul oricarui suporter al echipei naționale și al fotbalui, in general. Emoții?! Calcule?! Pronosticuri?! Mai este o luna și gata, incepe! Incepe marea experiența Hisense, marea experiența a Echipei Naționale…

Ultimul meci oficial inaintea de marea finala

10:30, 06.05.2024 - Revelatia sezonului din prima liga de futsal este CFR Timisoara, echipa ce a terminat sezonul regulat pe locul secund, a jucat finala Cupei si va incheia si play-off-ul pe locul 2, ceea ce inseamna accederea in finala mare a competitiei. Feroviarii mai au o singura partida de disputat inainte de meciurile…

(video) Mia Rusu, din Chișinau, a emoționat-o pana la lacrimi cu vocea sa pe Andra la „Romanii au talent”: „Ești foarte curajoasa. Cred ca ești facuta pentru muzica!”

11:00, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Eliminare șoc la Survivor All Stars 2024. Cine parasește competiția cu doar cateva saptamani inainte de marea finala

16:16, 24.04.2024 - Urmeaza o eliminare neașteptata la Survivor All Stars 2024. Cu doar cateva saptamani inainte de finala parasește competiția unul dintre cei mai puternici concurenți ai acestui sezon, pe care mulți il vedeau intorcandu-se in Romania cu marele premiu al concursului din Republica Dominicana. O saptamana…

Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Prezentatorul s-a intors in Romania: „Urmeaza niște vești importante”

15:40, 20.04.2024 - Daniel Pavel face noi dezvaluiri despre „Survivor All Stars” in jurnalul sau exclusiv pentru Libertatea. Prezentatorul de la PRO TV s-a intors in Romania, insa ii asigura pe fanii emisiunii ca surprizele nu se vor opri.Dupa mai bine de trei luni petrecute in Republica Dominicana, Daniel Pavel s-a intors…

Start in marea finala a LNBF

14:50, 15.04.2024 - FCC Baschet UAV Arad incepe azi finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, pe terenul marii favorite. Deși pornesc cu șansa a doua, „galben-albastrele” au moralul ridicat dupa ce au reușit surpriza cu Sepsi și iși vor juca șansa in lupta pentru titlu.


Ce parere ai despre aceasta stire?