Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

La ce temperatură se coace pasca. Secretul ca să iasă super pufoasă și cu o aromă intensă

Publicat:

Acest tip de desert cu umplutura clasica de branza și stafide este unul dintre preparatele de Paște  care nu lipsește de pe mesele romanilor. Este delicios, iar aluatul dulce moale si pufos se combina perfect cu amestecul neted de branza amestecata cu stafide și cu aroma de esența de vanilie și rom. Desertul poarta denumirea […] The post La ce temperatura se coace pasca. Secretul ca sa iasa super pufoasa și cu o aroma intensa appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pasca tradiționala cu multa branza și stafide. Ceva mai gustos nu ai mancat, cum se prepara

20:16, 03.05.2024 - Un preparat ce, pentru mulți romani, este aproape sinonim cu cele mai importante sarbatori creștine din an. Daca vrei sa iți rasfeți familia și musafirii cu un deliciu culinar, trebuie sa incerci aceasta rețeta de pasca tradiționala cu multa branza și stafide. Desert tradițional de Paște In multe regiuni…

Secretul oualor perfecte pentru Paște și ce trebuie sa pui in vopsea. Așa vor avea o culoare intensa

11:05, 30.04.2024 - Ne mai despart doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele s-au apucat sa pregateasca preparatele pentru sosirea acestei sarbatori majore. Printre obiceiurile tradiționale de Paște se numara și vopsitul oualor. Dar acest lucru da mari batai de cap tuturor. Ce trebuie sa adaugați in vopsea pentru…

Cum sa faci pasca de Paște exact ca la patiserie. Ce sa adaugi la final in aluat ca sa iasa aurie și gustoasa

12:41, 29.04.2024 - Pe langa cozonaci, mai exista un desert ce nu lipsește de pe mesele romanilor la cea mai importanta sarbatoare creștina din an. Daca vrei sa oferi musafirilor și familiei un preparat delicios, un adevarat rasfaț pentru papilele gustative, afla, din randurile de mai jos, cum sa faci pasca de Paște exact…

Ce branza se folosește la pasca. Doar așa iți va ieși delicioasa și cu suficienta umplutura

12:15, 26.04.2024 - Pasca este desertul nelipsit de pe masa de Paște. Un aluat de cozonac ce conține o umplutura aromata și dulce de branza și stafide, decorata cu o cruce facuta din aluat. Acest preparat este delicios atat in varianta clasica, cat și in cele mai moderne precum pasca cu ciocolata, pasca fara aluat sau…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…

Secretul celui mai gustos drob-aperitiv de post. Un deliciu, iese savuros

00:15, 15.04.2024 - Drobul este unul dintre cele mai iubite preparate, nelipsit de pe masa de Paște. Totuși, il putem prepara și inainte de Inviere, dar special de post. Va prezentam cea mai interesanta rețeta, cu care vei putea pregati cel mai gustos aperitiv fara carne. Secretul unui drob de post ca la carte Chiar daca…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?