Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

L-a jignit pe Zinedine Zidane, iar acum scandalizează iar Franța! E acuzat de hărțuire sexuală: „Pentru el, eram doi sâni și un fund”

Publicat:

O țara intreaga e impotriva lui . Dupa ce l-a insultat pe , președintele FFF e pus la zid de , cunoscut agent de jucatori in fotbalul feminin: „M-a facut sa ințeleg ca i-ar placea sa ajung in patul lui”. Toata lumea ii cere demisia! Situația e grava in Franța, iar pare sa nu mai aiba alta cale. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa ce a acuzat Rusia ca nu a aparat-o, Armenia cumpara arme din Franța: „Parteneri care sunt cu adevarat furnizori de securitate”

11:55, 23.02.2024 - Armenia a semnat vineri un contract pentru achizitionarea de pusti de precizie cu compania franceza PGM, precum si o scrisoare de intentie pentru pregatirea ofiterilor armeni, in momentul in care Erevanul incearca sa-si reduca dependenta fata de Moscova, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Surpriza mare in Germania » Cine ar putea deveni antrenorul lui Bayern + Negocierile au inceput

16:30, 18.02.2024 - Thomas Tuchel, 50 de ani, se va desparți de Bayern cel mai tarziu la sfarșitul sezonului. Bavarezii au un favorit și acesta e Zinedine Zidane, 51 de ani, cu care ar fi pornit deja tratativele. Situația ramane incordata la Munchen. Doua infrangeri consecutive, 0-3 umilitor pe terenul liderului Bundesligii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?