Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kourtney Kardashian a făcut furori la plajă în cele mai sexy costume de baie

Publicat:

se lauda cu un corp de model la cei 38 de ani. Le-a dat naștere celor trei copii ai sai cu fostul partener de viața, , și chiar daca nu are operații estetice ca celelalte surori ale ei, le face concurența acerba atunci cand vine vorba de proba costumului de baie. Cea mai mare din familia Kardashian-Jenner se afla intr-o vacanța exotica tocmai in  și Caicos unde se bucura de soare și se apele limpezi ale . Kourtney a profitat de vremea frumoasa pentru o sesiune de bronz, dar și pentru a etala cele mai sexy costume de baie. Luni, Kourtney…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Cel mai mare concert al Madonnei a transformat plaja Copacabana din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans

15:10, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani ai artistei, informeaza AP, citat de news.ro .

LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanta, Ministerul Economiei si Turismului si alte institutii din domeniu anunta debutul Sezonului Litoral - Delta Dunarii 2024 (Galerie FOTO)

10:50, 19.04.2024 - Astazi, 19 Aprilie, ora 10.30, are loc conferinta extraordinara de Deschidere a Sezonului LITORAL DELTA DUNARII 2024. Evenimentul se desfasoara in Mamaia, Constanta. La conferinta participa Asociatia Patronala a Operatorilor de Plaja MAMAIA NORD membra a FPIOR, Asociatia Patronala TULCEA DELTA DUNARII,…

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Este nebunie in Europa: trenurile de lux 'Orient Express' fac furori. Prețurile sunt pe masura/ VIDEO

20:15, 02.04.2024 - Italia va avea un tren de lux numit “La Dolce Vita Orient Express”, operat de compania multinationala franceza Accor, care va circula abia din 2025, dar rezervarile incep marti, iar preturile biletelor cresc deja puternic, relateaza CNBC. Aceeași companie va lansa și trenul ”The Orient Express”, care…

VIDEO Pe plajele largite din Mamaia s-au format pereți de nisip inalți de un metru

18:00, 11.03.2024 - Plaja din stațiunea Mamaia arata ca dupa razboi. S-au format pereți inalți de nisip la malul marii, care masoara chiar și un metru pe alocuri. Și la Eforie Nord, situația e asemanatoare.

Costume si decoruri din serialul TV „The Crown", vandute la licitatie cu mii de lire sterline

12:35, 08.02.2024 - De la o copie a inelului de logodna al printesei Diana si pana la o replica a trasurii regale, admiratori ai celebrului serial TV „The Crown", produs de Netflix, au achizitionat miercuri numeroase costume, accesorii si decoruri pentru care au platit mii de lire sterline.

Urme de pasi umani de acum 100.000 de ani au fost descoperite pe o plaja din Maroc

22:45, 06.02.2024 - Peste 80 de urme de pasi umani, vechi de aproximativ 100.000 de ani, au fost gasite pe litoralul de nord al Marocului si sunt considerate de cercetatori ca fiind cele mai vechi urme cunoscute in Africa de Nord si sudul Mediteranei, relateaza marti AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?