Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Klaus Iohannis nu a uitat de Ziua Libertatii Presei

Publicat:

In urma cu putin timp, presedintele a postat pe pagina sa de facebook un mesaj adresat jurnalistilor, dar si… intregii societati, amrcand, astfel, a Libertatii Presei: O presa libera contribuie la consolidarea democrației și la dezvoltarea unei societați prospere. Pentru acest drept am luptat in 1989, iar rolul mass – media este esențial in apararea interesului public. a Libertații Presei ne readuce aminte cat de importanta este libertatea de exprimare.

Citeste articolul mai departe pe sibiunews.net…  

Sursa articol: sibiunews.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, de Ziua Libertații Presei: „Avem un partener ferm de partea adevarului”

11:50, 03.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu afirma, vineri, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, ca la nivelul societatii din Romania, „avem in mass-media un partener ferm de partea adevarului”. Seful Executivului spune ca apreciaza munca jurnaliștilor, cu toata complexitatea pe care o implica, in reflectarea actiunilor…

Ciolacu, mesaj de Ziua Mondiala a Presei: Libertatea de exprimare, o garanție a unei societați democratice și libere

11:20, 03.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a subliniat, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei, importanța libertații de exprimare libertații de exprimare, „ca parghie de informare a publicului și garanție a unei societați democratice și libere”.

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Libertații Presei: Avem in mass-media un partener ferm de partea adevarului

11:06, 03.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu spune, intr-un mesaj transmis de Ziua Mondiala a Libertații presei, ca libertatea de exprimare este o garanție a unei societați democratice și libere. Misiunea oamenilor din presa este cu atat mai dificila, in contextul fenomenului de fake-news și dezinformarii, mai spune premierul.

Ciolacu, mesaj de Ziua Mondiala a Presei: Libertatea de exprimare este garanția unei societați libere

10:50, 03.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Mondiale a Libertații Presei. Libertatea de exprimare este garanția unei societați democratice și libere, a spus premierul. Premierul Marcel Ciolacu a menționat fenomenul de fake-news in mesajul sau.

NATO ofera garanția unor societați democratice, in pace și siguranța, subliniaza președintele Iohannis

12:05, 07.04.2024 - Alianța Nord-Atlantica “ofera fiecaruia dintre cei 32 de Aliați, deopotriva, garanția unor societați democratice, in pace și siguranța”, declara președintele Romaniei, Klaus Iohannis. Șeful statului roman subliniaza aceasta idee intr-un mesaj transmis cu prilejul Zilei NATO in Romania. Conform legii,…

Iohannis despre candidatul la Primaria Capitalei: Coaliția a facut pași buni. A gasit un candidat bun

19:06, 21.03.2024 - „Ca sa nu fiu foarte evaziv, cred ca, pana in momentul acesta, Coaliția a facut pași buni și a gasit un candidat bun”, spune președintele Klaus Iohannis despre candidatul PSD - PNL la Primaria Capitalei.

Clotilde Armand, atac la Klaus Iohannis pe tema vilei RA-APPS: „Am cerut sa facem o extensie de școala acolo”

09:55, 14.03.2024 - In continuare, reziștii se folosesc de orice scandal pentru a scapa de mediatizarea propriilor dosare. Clotilde Armand se foloșete de scandal disperata pentru ca va ajunge din nou in fața judecatorilor in propriul dosar. „Am cerut la un moment dat daca am putea sa facem o extensie de școala acolo. S-a…


Ce parere ai despre aceasta stire?