Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Kim Jong-Un pune in asteptare, deocamdata, anuntatul atac cu rachete asupra insulei americane Guam

Publicat:

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a declarat marți ca va pune in asteptare proiectul nord-coreean de atac cu rachete a insulei americane Guam din vestul Pacificului, dar a avertizat ca acest exercițiu extrem de provocatoare va merge mai departe, in cazul unor „acțiuni iresponsabile“ ale Washingtonului, scrie AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Coreea de Nord a lovit cu rachete o insula-ținta aflata la 365 de kilometri distanta

09:25, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, conform Agerpres.

Kim Jong Un a supravegheat testarea unui lansator multiplu de rachete: „Acestea ar fi consecințele daca rivalii noștri ne-ar ataca”

09:20, 31.05.2024 - Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a supervizat tirurile test ale unui sistem lansator multiplu de rachete, potrivit fotografiilor publicate vineri de agentia oficiala de presa KCNA, scrie AFP, citata de Agerpres.

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Kim Jong Un a testat din nou lansatorul de rachete multiple și a inspectat artileria nord-coreeana

18:50, 11.05.2024 - Liderul de la Phenian, Kim Jong Un, a inspectat, vineri, artileria nord-coreeana și a participat, pentru a doua oara, la testul de tragere a noului lansator de rachete multiple de 240 mm, a informat sambata agenția de presa KCNA din mass-media de stat nord-coreeana.

Kim Jong Un da fiori pe intreg mapamondul, inclusiv un vecin al Romaniei: liderul de la Phenian a testat un lansator de rachete multiple

09:16, 11.05.2024 - Coreea de Nord isi va dota incepand de anul acesta fortele armate cu un nou lansator de rachete multiple de calibrul 240 mm, a informat sambata agentia de presa oficiala KCNA, preluata de AFP, relateaza Agerpres.Noua arma va fi desfasurata pana in 2026.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data mașina blindata primita cadou de la Putin: „E de incredere!”

16:25, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a folosit pentru prima data, vineri, o mașina blindata pe care a primit-o recent de la liderul rus Vladimir Putin, a declarat sora lui Kim prin intermediul mass-mediei coreene de stat, potrivit NK News.


Ce parere ai despre aceasta stire?