Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katy Perry este acuzată de comportament sexual nepotrivit

Publicat:

Cantareața americana nominalizata la , celebra pentru piese precum "I Kissed a Girl", este acuzata de comportament sexual nepotrivit, de un barbat și o femeie, potrivit foxnews.com, scrie Mediafax.

Prezentatoarea TV a declarat pentru publicația ruseasca StarHit ca artista, in stare de ebrietate, i-a facut avansuri in timp ce erau la o petrecere privata și chiar a incercat sa o sarute forțat.

Acuzația a venit la cateva zile dupa ce un model care a aparut in videoclipul "", , a facut comentarii similare la adresa starului. Barbatul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cardi B a fost acuzata de agresiune! Ce a facut celebra cantareața intr-un spital / VIDEO

10:11, 05.04.2024 - Momente tensionate pentru Cardi B! Celebra cantareața este acuzata de agresiune. Ce a facut artista intr-un spital. Victima ei ar fi fost nevoita sa apeleze la operații estetice pentru a ascunde urmele.

„O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața

08:51, 21.03.2024 - Dana Nalbaru, criticata aspru de fani ca nu se mai ingrijește. Ce replica le-a dat fosta cantareața Continue reading „O sa te lase soțul” / Dana Nalbaru, acuzata ca nu se ingrijește. Ce replica a dat fosta cantareața at Tabu.

Șoferița achitata dupa ce fusese acuzata ca a consumat cocaina și prezenta un comportament haotic

00:05, 20.03.2024 - Fapta nu exista. Aceasta a fost concluzia instanței in dosarul unei șoferițe acuzate ca a condus sub influența substanțelor psihoactive. Mai precis cocaina, femeia avand inițial un rezultat pozitiv la consumul de cocaina atunci cand a fost testata la spital. Iar testarea fusese efectuata in condițiile…

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!


Ce parere ai despre aceasta stire?