Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katie Holmes şochează! E plină de muşchi, dar şi vânătăi şi celulită | FOTO

Publicat:

nu arata prea grozav. Actrita si-a socat fanii, cand a sosit zilele trecute la teatrul din , unde joaca intr-o piesa.

Daca la prima vedere nu ti se pare nimic anormal sau deranjant la actrita de 34 de ani, daca o privesti cu atentie realizezi ca fosta sotie a lui are picioare prea musculoase si pline de defecte.

Imbracata cu o rochie extrem de scurta, nu a facut o impresie prea buna, deoarece i se vedea celulita care pare sa ii invadeze pulpele, dar si o vanataie mare, pe unul dintre picioare.…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA: Procesul penal istoric al lui Donald Trump se deschide luni, in plina campanie prezidentiala

19:05, 15.04.2024 - Donald Trump va deveni luni primul fost presedinte al Statelor Unite chemat sa raspunda in fata justitiei penale, intr-un proces care se va deschide la New York si care face mai imprevizibil duelul sau cu Joe Biden, actualul presedinte, la alegerile din noiembrie, transmite AFP.

Cluj: O femeie, imbracata subtire si doar cu sosete in picioare plecata spre o manastire, cautata aproape toata noaptea de circa 100 de persoane

09:20, 14.04.2024 - O femeie de 39 de ani din judetul Cluj, care a plecat de acasa spre o zona impadurita, pentru a ajunge la o manastire, a fost cautata aproape toata noaptea de vineri spre sambata, de circa 100 de persoane.

Rețeaua de socializare a lui Donald Trump, in plina ascensiune la bursa / De ce analiștii nu cred in miliardele vehiculate?

00:05, 27.03.2024 - Compania media a fostului președinte american Donald Trump a debutat cu dreptul la bursa de la New York, marți, in prima zi de tranzacționare sub inițialele DJT, cele ale viitorului candidat republican la președinția SUA, potrivit AFP.

(video) O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:10, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:06, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

(VIDEO) Mesajul public al printului William, dupa ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

08:20, 08.02.2024 - Printul William al Marii Britanii, care a revenit miercuri in serviciul public dupa operatia sotiei sale Kate si dupa vestea despre starea de sanatate a tatalui sau, a multumit oamenilor pentru mesajele lor de sustinere dupa ce Regele Charles a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer, relateaza Reuters,…


Ce parere ai despre aceasta stire?