Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalul de pandemie al unui medic: „«Dom’ doctor, vreau să ciocnesc şi eu un ou cu cineva». Mi-a umplut sufletul de bucurie şi ochii de lacrimi“

Publicat:

Conduce sectia de a de , unde au ajuns pana acum peste 70 de pacienti diagnosticati cu COVID-19, unul singur in stare grava. Intr-un amplu interviu pentru „Adevarul“, medicul explica ce au insemnat cele doua luni in care i-a tratat pe pacientii „captivi“ chiar si 35 zile intr-un salon de spital.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evghenia Guțul, bașcana de carton a Gagauziei. Cine conduce in realitate regiunea pro-rusa ANALIZA

09:55, 22.04.2024 - Gagauzia este condusa doar formal de bașcana Evghenia Guțul, deciziile fiind luate la Kremlin prin intermediul oligarhului fugar Ilan Șor, care este principalul aliat in destabilizarea Chișinaului, susțin unii experți consultați de ,,Adevarul”.

Știrile Antena Stars. Prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu, cu ochii in lacrimi la protest. Cei care l-au cunoscut cer dreptate: ”Era cel mai bun...” / VIDEO

14:56, 15.04.2024 - Familia și prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu in 2 Mai, au organizat un protest in Piața Victoriei, pentru a cere dreptate pentru victimele omorate de șoferul drogat, in 2 Mai. Prietenii lui au facut declarații cu ochii in lacrimi despre cat de revoltați sunt de tot ceea se intampla.

Cine este Robert, asistentul medical care s-a stins din viata sub ochii sotiei. Tanarul lucra la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Targoviște / FOTO

11:25, 02.04.2024 - Moartea lui Robert a șocat o țara intreaga. Asistentul medical din Dambovița a decedat sub ochii soției și a copilului, la varsta de doar 30 de ani. Iata care a fost cauza morții acestuia, de fapt!

Andreea Raducan, cu ochii in lacrimi in timpul interviului pentru GSP: „Tata a fost stalpul și omul pe care ma bazam in momentele dificile”

13:30, 22.03.2024 - Fosta gimnasta Andreea Raducan a fost prima invitata a emisiunii „La feminin”, noul proiect video al Gazetei Sporturilor. Campioana olimpica a avut lacrimi in ochi in timpul interviului, atunci cand a vorbit despre moartea tatalui ei, care a incetat din viața Andreea Raducan (40 de ani) a ramas fara…

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

Sub ochii conducerii și ai liderilor sindicali: Stimulente de mii de lei aprobate pentru doi directori și angajați de la „Mavromati”

15:51, 28.02.2024 - Proiectul de hotarare privind acordarea unor stimulente financiare personalului de specialitate din cadrul Spitalului Județean „Mavromati” a fost aprobat in unanimitate in cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean.

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.

VIDEO Pianistul și compozitorul italian, Giovanni Allevi: 'Nemaiputand sa ma bazez pe corpul meu, cant cu sufletul'

18:10, 09.02.2024 - Lacrimi și emoție, miercuri seara, la Teatrul Ariston din Sanremo, cand Giovanni Allevi și-a adus muzica și boala pe scena, informeaza Rador Radio Romamia."Dintr-odata, totul s-a prabușit pentru mine. Nu am mai cantat la pian in fața unui public de aproape doi ani. In ultimul meu concert, la Konzerthaus…


Ce parere ai despre aceasta stire?