Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jurnalişti ai postului rus de stat, reținuți în Estonia

Publicat:

Jurnalisti ai postului rus de stat Rossya TV au fost retinuti cateva ore de politia de frontiera estona si li s-au retras vizele de intrare pe teritoriul Estoniei. Incidentul s-a intamplat joi, insa abia acum a ieșit la iveala.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

NATO, alaturi de Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia

20:30, 24.05.2024 - NATO și-a exprimat solidaritatea cu Estonia in urma unui incident recent la granița cu Rusia, a anunțat vineri secretarul general al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg. Stoltenberg a subliniat angajamentul ferm al NATO fața de securitatea Estoniei și a altor state membre in contextul tensiunilor…

NATO se declara 'solidara' cu Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia

20:15, 24.05.2024 - NATO este "solidara" cu Estonia dupa incidentul de la granita cu Rusia, a declarat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, potrivit AFP, conform Agerpres."Am vorbit cu prim-ministrul Kaja Kallas.

Rușii provoaca haos in Europa: au paralizat traficul aerian. NATO și UE au intrat in alerta

08:35, 30.04.2024 - Mai multe zboruri au fost anulate pe un aeroport din Estonia din cauza problemelor la GPS. Estonienii dau vina pe ruși. Problema va fi analizata de specialiștii UE și NATO.Compania aeriana Finnair a anunțat ca intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei.

Compania aviatica Finnair isi intrerupe unele zboruri spre Estonia din cauza interferentelor GPS, puse pe seama Rusiei

03:05, 30.04.2024 - Compania Finnair a anuntat luni ca isi intrerupe zborurile catre Tartu, in estul Estoniei, timp de o luna, din cauza perturbarilor GPS din zona, pe care Tallinn le-a pus pe seama Rusiei vecine, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Biserica Ortodoxa Rusa va fi declarata organizație terorista in Estonia. Moscova: „Toate semnele de boala mintala sunt evidente. Papa va comunica cu teroristii?”

19:55, 12.04.2024 - Ministrul de Interne al Estoniei a propus declararea Bisericii Ortodoxe Ruse drept organizație terorista. Patriarhia Moscovei a numit declaratia drept „teatrul absurdului”, scrie observatornews.ro .

Biserica Ortodoxa Rusa, 'organizație terorista' in Estonia?

18:55, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al Estoniei va propune Parlamentului sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat joi ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, conform News.ro.

Cei doi agresori de polițiști, reținuți de anchetatori

20:15, 09.03.2024 - Anchetatorii au decis reținerea pentru 24 de ore a celor doi barbați care au agresat verbal doi polițiști din Targu Jiu. Incidentul a avut loc in sediul Poliției Municipiului Targu Jiu. O filmare in care unul dintre suspecți in injura pe polițiști a fost facuta publica de catre Sindicatul Național al…

Bataie in Chelința: Doi tineri reținuți de polițiști

19:35, 04.03.2024 - Polițiștii din orașul Ulmeni au luat masuri ferme in urma unui incident care a avut loc ieri dupa-amiaza in localitatea Chelința. Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo In urma investigațiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?