Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Judecat pentru că şi-a violat nepoata de 13 ani

Publicat:

Tanarul de 20 de ani din comuna gorjeana Schela, acuzat luna trecuta de faptul ca, la inceputul anului, si-ar fi violat de mai multe ori o nepoata de 13 ani, a fost trimis acum in judecata, procurorii finalizand ancheta. Din rechizitoriu reiese clar...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbatul care și-ar fi violat nepoata de 5 ani, trimis in judecata: Cați ani de pușcarie risca

09:15, 23.04.2024 - Procuratura Generala (PG) informeaza despre finalizarea urmaririi penale și transmiterea in instanța de judecata a cauzei penale de invinuire a barbatului in varsta de 65 de ani, care și-ar fi violat nepoata in varsta de 5 ani.

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Cuvinte cheie:

nepoata violat schela

Ce parere ai despre aceasta stire?