Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Joey Kramer, toboşarul trupei "Aerosmith", are probleme cu inima! Detalii despre starea sa de sănătate!

Publicat:

Fanii "Aerosmith" au primit o veste proasta. Tobosarul trupei, , se confrunta cu grve probleme cardiace. Din cauza complicatiilor, trupa a fost nevoita sa-si anuleze concertele viitoare.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Directorul de la Matei Balș, noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Cat de complicate sunt intervențiile la care actorul este supus: „O infecție...”

19:15, 09.05.2024 - Directorul de la Matei Balș a oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Iata cat de complicate sunt intervențiile la care marele actor este supus, dar și ce a transmis medicul!

Noi detalii despre actorul Florin Piersic. Medicii au fost nevoiți sa faca anunțul despre starea lui de sanatate

08:35, 03.05.2024 - Pe 29 aprilie s-a aflat ca marele actor Florin Piersic a fost operat de urgența, la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Ulterior avea sa fie transferat de pe secția de ortopedia la Terapie Intensiva, și mulți romani și-au dorit sa afle despre starea de sanatate a actorului. In cele din urma, au aparut…

Starea de sanatate a lui Iliescu. Avocatul a dat detalii

18:41, 26.04.2024 - Ion Iliescu nu a mers la Parchetul General pentru a fi pus sub invinuire in Dosarul Mineriadei, anchetatorii deplasandu-se la domiciliul sau. Multi au crezut ca fostul presedinte e, poate, bolnav. Avocatul lui Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a transmis vineri ca Iliescu este „bine si sanatos”. „Domnul…

Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma

09:55, 18.04.2024 - Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma Continue reading Noi detalii despre starea de sanatate a cantareței transgender Naomy. Cum a ajuns in coma at Tabu.

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Anca Serea, probleme de sanatate. Ce spune vedeta despre starea ei: ”Așa se prezinta situația” / FOTO

11:56, 12.03.2024 - Anca Serea se confrunta cu probleme de sanatate și pare ca simptomele nu mai trec. Dupa ce micuții ei au avut stari de stari și au primit diferite diagnostice de boala, mamica a preluat de la ei. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie și le-a aratat fanilor chipul ei, avand pete roșii…

Noi detalii despre starea de sanatate a printesei de Wales. Cum se simte Kate Middleton și cand va reveni la angajamentele regale

17:25, 01.03.2024 - Oficialii Palatului Kensington au transmis, in cursul zilei de ieri, prin intermediul unui comunicat, ca prințesa de Wales „se simte bine”. Kate Middleton se recupereaza dupa o intervenție chirurgicala suferita in ianuarie 2024.

Starea de sanatate a solistului trupei Bosquito, Radu Almașan, afectata de o boala grava. Cu ce se confrunta

15:05, 13.02.2024 - Radu Almașan, figura emblematica in lumea muzicii datorita rolului sau de compozitor și solist vocal in trupa Bosquito din 1999, se confrunta in prezent cu probleme de sanatate legate de inima.


Ce parere ai despre aceasta stire?