Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Izolarea termică cu polistiren a caselor prezintă pericol în caz de incendii

Publicat:

CHIȘINAU, 10 aug – Sputnik, . Polistirenul care este utilizat pe larg pentru izolarea termica a pereților la blocurile cu multe etaje devine periculos pentru viața în caz de izbucnire a incendiilor, a comunicat pentru agenția Sputnik Liliana Pușcașu, secretarul de presa al Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI.

Aceasta a specificat ca, atunci când arde, polistirenul emana substanțe extrem de toxice din care cauza intoxicarea organismului uman cu oxid de carbon se produce cu mult mai repede decât de la fumul emanat de…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Jucatorul echipei Molenbeek care a primit o minge puternic in fața și a ramas inconștinet este in afara oricarui pericol: Jeff este bine. Nu exista hemoragie

13:35, 05.05.2024 - Jucatorul echipei Molenbeek, Jeff Reine-Adelaide, a fost lovit puternic in fata de o minge in timpul meciului cu Charleroi. Fata ii sangera si a ramas inconstient pe teren timp de cateva minute inainte de a fi scos pe targa si transportat la spital, conform news.ro.

Peste 70% dintre angajații din intreaga lume, in pericol din cauza schimbarilor climatice

17:35, 22.04.2024 - Peste 70% dintre lucratorii de pe plan mondial sunt expusi la riscuri legate de schimbarile climatice, care provoaca sute de mii de decese anual, a atentionat luni Organizatia Mondiala a Muncii (OIM).

Pericol de inundații in nordul și centrul țarii: Nivelul apei in rauri ar putea crește, din cauza ploilor abundente

07:45, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare privind formarea scurgerilor intensive pe pante cu risc de inundații locale și creșterea nivelului apei in unele rauri mici, in nordul și centrul țarii.

Proiectul legii privind apararea Romaniei: MApN va putea interveni in afara țarii pentru „protejarea cetațenilor romani aflați in pericol”

11:25, 02.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale (MApN) a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind apararea naționala a Romaniei. Noua lege aduce in discuție și conceptul de amenințari hibride la adresa securitații Romaniei.

„Nu mai am ce adauga la asta”. Natalia Morari, dupa ce TV8 l-a dat afara pe Dorin Galben din cauza interviului cu Platon

14:31, 11.03.2024 - Jurnalista Natalia Morari a venit cu un comentariu, dupa ce TV8 l-a dat afara pe Dorin Galben din cauza unui interviu realizat cu omul de afaceri, Veaceslav Platon. „Demult nu mai sunt șocata”, a scris aceasta pe canalul sau de Telegram.

Formula 1 traieste 'un moment crucial' din cauza controverselor din afara pistei, considera Hamilton

14:35, 07.03.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a declarat, miercuri, ca Formula 1 traieste "un moment crucial" in istoria sa, din cauza unei serii de controverse din afara pistei care ii afecteaza imaginea in acest inceput de sezon, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Dupa "cazul Horner", managerul general…

Marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei. Se intampla in urma cu ceva ani: „Eram a cincea roata de la caruta”

10:05, 19.02.2024 - Toata lumea se uita astazi la emisiunile difuzate de PRO TV, dar poate sunt puțini cei care-și mai aduc aminte de Mihai Calin, marele prezentator de la Pro TV care a fost dat afara din cauza crizei.


Ce parere ai despre aceasta stire?