Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iulia Sălăgean, pe patul de spital. Fosta soție a lui Alex Bodi s-a afișat cu branula la mână / FOTO

Publicat:

se intreaba ce s-a intamplat cu fosta soție a celebrului afacerist. Deși totul parea sa fie roz, in urma cu cateva minute s-a afișat pe patul de spital,cu o branula la mana. Deocamdata, nu a oferit prea multe detalii despre starea ei actuala de sanatate.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interlopul Costel Corduneanu a murit pe patul de spital. Suferise o interventie chirurgicala la cord

12:15, 15.04.2024 - Cine a fost Costel CorduneanuOriginar din Iași, Costel Corduneanu a fost capul unei familii extinse care a avut o influența semnificativa in zona Moldovei, implicandu-se in diverse activitați la limita legii, de la afaceri cu mașini și imobiliare pana la jocuri de noroc și protecție. Corduneanu a fost…

Bunica lui Catalin Bordea: „Trebuie sa iți iei o femeie care are copil!”. De ce i-a oferit acest sfat și ce a dat de ințeles despre fosta lui soție / VIDEO

18:30, 04.03.2024 - Bunica lui Catașin Bordea i-a oferit un sfat prețios comediantului. Femeia care l-a crescut a vorbit despre viitoarea lui iubita, dar și despre fosta soție. Iata de ce i-a oferit acest sfat juratului de la iUmor, dar și ce a dat de ințeles despre fosta lui partenera de viața!

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

O mai ții minte pe Luana Ibacka? Cum arata fosta soție a lui Cabral la 56 de ani

11:21, 19.02.2024 - Cabral traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Andreea Ibacka și cei doi copii ai lor. In trecut, prezentatorul TV a mai fost casatorit. Fosta lui soție are 56 de ani și are o silueta de invidiat. Cum arata Luana, fosta soție a lui Cabral Luana și Cabral au avut o relație de 6 ani, din care…

Barbatul care si-a lovit fosta sotie cu un sucitor apoi i-a dat foc, trimis in judecata. Femeia a murit a doua zi

13:51, 15.02.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul Timis anunta, joi, trimiterea in judecata a unui barbat pentru omor calificat.”S-a retinut ca, in seara zilei de 24.09.2023, in timp ce se afla la locuinta sa din mun. Timisoara, pe fondul unui conflict verbal si al consumului de alcool, inculpatul a lovit-o cu un obiect…

Fosta soție a președintelui CJ Cluj, gasita moarta in locuința

09:55, 05.02.2024 - Tise Camelia Veronica, fosta soție a presedintelui Consiliului Judetean Cluj, in varsta de 47 ani, a fost gasita decedata in locuinta situata in Cluj Napoca, str. Ploiesti nr. 9 ap. 20, jud. Cluj. La fata locului echipajul de ambulanta a constatat decesul victimei. Știre in curs de actualizare. 


Ce parere ai despre aceasta stire?