Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul testează un laser aeropurtat capabil să doboare drone

Publicat:

Israelul a anuntat luni ca a utilizat intr-o serie de teste un laser aeropurtat capabil sa doboare drone, un „progres tehnologic” menit sa contribuie la consolidarea sistemului sau de aparare, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone

09:25, 16.04.2024 - Cabinetul de razboi israelian ar fi luat decizia de a ataca „in mod clar și cu forța” Iranul in replica la atacul cu rachete și... The post Israelul a decis sa atace cu forța Iranul dupa atacul de sambata cu rachete și drone appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Israelul va raspunde atacului Iranului, spune șeful Statului Major, Herzi Halevi

23:00, 15.04.2024 - Șeful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, a declarat ca Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete. „Lansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian va primi un raspuns”, a declarat Herzi…

Israelul va raspunde Iranului pentru atacul de zilele trecute. Va fi o riposta "clara si puternica"

22:00, 15.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters citat de Agerpres.roLansarea atator rachete, rachete de croaziera si drone asupra teritoriului israelian…

Franta a efectuat „interceptari'' de rachete si drone iraniene la solicitarea Iordaniei

12:10, 15.04.2024 - Franta a efectuat „interceptari„ de rachete si drone iraniene, care au vizat Israelul in noaptea de sambata spre duminica, la cererea Iordaniei, a confirmat luni presedintele Emmanuel Macron, relateaza AFP.

Cate drone și rachete balistice au distrus sambata și duminica forțele americane - anunțul Comandamentului Central al SUA

05:15, 15.04.2024 - Forțele americane, sprijinite de distrugatoarele Comandamentului European al SUA, au distrus sambata și duminica peste 80 de drone de atac unidirecționale și cel puțin șase rachete balistice care vizau Israelul din Iran și Yemen, a anunțat luni Comandamentul Central al SUA, sau CENTCOM, potrivit cnbc.com.

Iranul ataca Israelul. Arsenalul de rachete și drone de care dispune Teheranul

12:35, 14.04.2024 - Iranul a dezvoltat o serie de rachete balistice și drone intr-un program care a ingrijorat mult timp Occidentul. Rachetele reprezinta o parte importanta a arsenalului de care dispune Teheranul și pe care le-a folosit pentru a lovit sambata noaptea Israelul.

Iranul a lansat un val de sute de drone spre Israel

06:55, 14.04.2024 - Iranul a atacat Israelul, sambata noaptea, in ceea ce pare a fi o escaladare semnificativa a conflictului din Orientul Mijlociu.  Avioane de atac americane și... The post Iranul a lansat un val de sute de drone spre Israel appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Hamas spune ca „nu va renunta” la cererile sale pentru un armistitiu in Gaza

18:50, 06.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a anunțat sambata ca „nu va renunta" la cererile sale de incetare a focului cu Israelul, precizand in acelasi timp ca va trimite o delegatie la negocierile prevazute la Cairo, dupa aproape sase luni de razboi in Fasia Gaza, informeaza AFP, citata de News.ro.„Cererile…


Ce parere ai despre aceasta stire?