Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israelul anunţă că îşi redeschide ambasada din Iordania, închisă de şase luni în urma unui incident

Publicat:

Israelul a anuntat marti redeschiderea ambasadei sale de la Amman, inchisa timp de sase luni dupa moartea a doi iordanieni ucisi de un agent de securitate israelian in incinta reprezentantei diplomatice, relateaza AFP.

Ambasada se redeschide ''treptat'', a scris pe retelele de socializare purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Externe israelian, .

Muncitorii efectueaza in prezent lucrari de mentenanta in paralel cu redeschiderea progresiva, a relatat postul public de radio israelian.

Iordania este una din cele doua tari…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarația unui oficial israelian despre prabusirea elicopterului in care a murit presedintele iranian Ebrahim Raisi

13:11, 20.05.2024 - Israelul nu a fost implicat in moartea presedintelui iranian Ebrahim Raisi, ca urmare a prabusirii elicopterului in care se afla, un accident in care au murit mai multi membri ai anturajului sau, a declarat luni un oficial israelian pentru Reuters. „Nu am fost noi", a declarat sec oficialul, care a…

Incident pe aeroportul din Dakar. 11 persoane ranite, dupa ce o nava Boeing a ieșit de pe pista VIDEO

16:00, 09.05.2024 - Intr-un comunicat de presa, autoritațile au anunțat ca unsprezece persoane au fost ranite. Patru dintre acestea se afla in stare grava.Intr-o inregistrare video postata pe retelele sociale, fuzelajul Boeing-ului aparținand companiei aeriene senegaleze TransAir pare sa fie grav avariat.Conducerea aeroportului…

Israelul va raspunde atacului iranian, confirma seful Statului Major israelian

01:00, 16.04.2024 - Israelul va raspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta cu peste 300 de drone si rachete, a declarat luni seful Statului Major al armatei israeliene, generalul Herzi Halevi, relateaza Reuters.

Iranul amenința cu atacuri țarile care ajuta Israelul. Iordania a fost avertizata oficial ca va fi urmatoarea ținta

07:45, 14.04.2024 - Ministerul Apararii din Iran a amenințat țarile care ajuta Israelul cu atacuri din partea Teheranului, agenția de stat Fars anunțand ca Iordania este vizata de o ”monitorizare atenta” și ca aceasta va fi urmatoarea ținta a atacurilor, scrie Haaretz. 

Biden critica aspru Israelul dupa uciderea a sapte lucratori umanitari intr-un atac israelian: „Nu este un incident izolat”

11:25, 03.04.2024 - Presedintele american Joe Biden a criticat aspru marti Israelul dupa ce sapte colaboratori ai organizatiei nonguvernamentale americane World Central Kitchen (WCK) au fost ucisi in Fasia Gaza intr-un atac al fortelor israeliene, relateaza dpa.

VIDEO - Mii de iordanieni furioși au cerut la Amman revocarea tratatului de pace cu Israelul: 'Intreaga Iordanie este Hamas'

00:15, 30.03.2024 - Mii de iordanieni au participat joi pentru a cincea zi consecutiv la o manifestatie langa ambasada israeliana din capitala Amman pentru a cere revocarea tratatului de pace dintre Iordania si Israel, informeaza Reuters, conform Agerpres. Campania israeliana de bombardamente impotriva Hamas, soldata…

Mii de iordanieni protesteaza la ambasada Israelului. Cer revocarea tratatului de pace cu Israelul

11:30, 29.03.2024 - Mii de iordanieni au participat joi pentru a cincea zi consecutiv la o manifestatie langa ambasada israeliana din capitala Amman pentru a cere revocarea tratatului de pace dintre Iordania si Israel, informeaza Reuters.

Iordanienii au ieșit in strada pentru a cincea zi consecutiv pentru a cere ruperea tratatului de pace cu Israelul

10:20, 29.03.2024 - Mii de iordanieni au participat, joi, pentru a cincea zi consecutiv la o manifestatie langa ambasada israeliana din capitala Amman pentru a cere revocarea tratatului de pace dintre Iordania si Israel, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?