Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Israel: Hamas lansează rachete asupra orașelor Ierusalim, Tel Aviv și Haifa

Publicat:

Trei explozii violente au zguduit marți seara orașul Ierusalim, la scurt timp dupa ce sirenele au inceput sa sune in oraș, potrivit corespondenților AFP aflați la fața locului.

Foto: (c) / XINHUA FLUX

Sirenele au început sa sune în jurul orelor 19.00 GMT. Imediat, cel puțin patru fulgere luminoase au brazdat cerul în partea de sud-vest a Ierusalimului în momentul în care s-au resimțit exploziile, conform sursei amintite.

Mișcarea islamista Hamas a revendicat marți seara tirul cu rachete asupra orașelor israeliene…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de oameni protesteaza in Tel Aviv pentru un acord cu Hamas privind eliberarea ostaticilor - VIDEO

05:10, 05.05.2024 - Mii de persoane au manifestat sambata seara la Tel Aviv in favoarea unei solutii negociate pentru eliberarea ostaticilor israelieni detinuti de gruparea militanta islamista Hamas, informeaza dpa, citat de AGERPRES.

Propunere israeliana pentru un armistitiu. Hamas se gandește

09:40, 27.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a indicat sambata dimineata ca „studiaza” o contra-propunere israeliana in vederea unui armistitiu in luptele din Fasia Gaza si a eliberarii ostaticilor, transmite AFP. „Astazi, Hamas a primit raspunsul oficial din partea ocupatiei sioniste la pozitia noastra, care…

Moscova flutura amenințarea nucleara. Putin trimite temutele rachete „Iskander-M” la granița cu Finlanda

07:05, 24.04.2024 - ​​​​​​​In urma cu un an, Finlanda devenea cel de-al 31-lea stat membru al NATO, la capatul celui mai rapid proces de aderare din istoria recenta a blocului militar transatlantic. Mișcarea a constituit una dintre cele mai dure lovituri incasate de Rusia lu

Atacul Israelului vine dupa ce Iranul a lansat sute de drone și rachete asupra teritoriului sau VIDEO

08:30, 19.04.2024 - Conflictul dintre Iran și Israel a intrat intr-o noua etapa. La cateva zile dupa ce a fost ținta unui atac iranian, țara aflata in razboi cu mișcarea islamista palestiniana Hamas a lansat un atac asupra Iranului.

Hamas considera ca atacul Iranului asupra Israelului este „un drept natural si un raspuns meritat”

14:00, 14.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a calificat duminica atacul iranian cu peste 300 de drone, rachete balistice si de croaziera lansat sambata impotriva Israelului „un drept natural si un raspuns meritat", informeaza EFE.

Hamas spune ca „nu va renunta” la cererile sale pentru un armistitiu in Gaza

18:50, 06.04.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a anunțat sambata ca „nu va renunta" la cererile sale de incetare a focului cu Israelul, precizand in acelasi timp ca va trimite o delegatie la negocierile prevazute la Cairo, dupa aproape sase luni de razboi in Fasia Gaza, informeaza AFP, citata de News.ro.„Cererile…

Luptele continua in Fașia Gaza, in ciuda votului prin care Consiliul de Securitate al ONU a cerut incetarea focului

12:15, 26.03.2024 - Orașul Rafah, din sudul Fașiei Gaza, a fost bombardat de avioane de razboi israeliene in cursul nopții, potrivit martorilor citați de BBC, in timp ce in jurul spitalelor din orașele Khan Younis și Gaza au avut loc schimburi de focuri. Confruntarile au loc in ciuda adoptarii luni seara a unei rezoluții…

Hamas anunța ca vrea un schimb de deținuți și ostatici „imediat”

23:05, 25.03.2024 - Miscarea islamista palestiniana Hamas a salutat luni rezolutia Consiliului de Securitate al ONU care cere un ”armistitiu imediat” in Razboiul din Fasia Gaza si si-a exprimat ”vointa de a angaja un proces de schimb” de detinuti palestinieni in Israel si ostatici ”imediat”, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?