Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ISIS AMENINȚĂ să ATACE COPII. Un afiș de propagandă DEMENTĂ, cu Turnul Eiffel, la doi ani de la ATACUL de la Bataclan

Publicat:

ISIS a publicat un afiș in care apare din Paris, transformat intr-o arma. Organizația terorista amenința in legatura cu atacuri in care ar putea avea drept ținte copiii, in Franța.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dictatorul chinez, Xi Jinping, a fost primit la Paris de un protest al tibetanilor: „Ți-a trecut timpul, nu totalitarismului chinezesc”

00:01, 06.05.2024 - Aproximativ 2.000 de persoane, in principal membri ai comunitatii tibetane din Franta, s-au adunat, duminica, la Paris, pentru a denunta vizita dictatorului chinez, Xi Jinping, in Franta, „tara drepturilor omului”.

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

VIDEO Proteste cu violențe și distrugeri de Ziua Muncii, in Franța: Forțele de ordine intervin cu gaze lacrimogene

20:05, 01.05.2024 - Proteste violente in mai multe orașe din Franța. Zeci de persoane au fost arestate, miercuri, in timpul manifestaților de 1 Mai la Paris și Lyon, dupa ce mai multe grupuri de anarhiști au incercat sa deturneze marșul pașnic la care participa mii de membri ai sindicatelor. De asemenea, in orașul Nantes…

Un elev de 15 ani a MURIT dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore, in Franța

20:16, 05.04.2024 - Atacul, care s-a petrecut de joi, vine intr-un moment de tensiuni sporite in scolile franceze. La inceputul acestei saptamani, o adolescenta a fost bagata temporar in coma dupa ce a fost batuta in fata scolii sale din Montpellier, in sudul tarii. In respectivul caz, trei presupusi agresori au fost arestati…

Blinken va fi primit de Macron saptamana viitoare la Paris

23:05, 27.03.2024 - Seful diplomatiei americane, Antony Blinken, va merge saptamana viitoare in Franta unde se va intalni cu presedintele Emmanuel Macron pentru a discuta in special despre sprijinul acordat Ucrainei, a anuntat miercuri Departamentul de Stat de la Washington, scrie AFP. Vizita are loc in plina intensificare…

Un timbru special a fost emis pentru Jocurile Olimpice din Franța

09:20, 27.03.2024 - Un timbru special emis pentru Jocurile Olimpice de la Paris si tiparit in 800.000 de exemplare va fi pus in vinzare de Compania postala de stat din Franta, La Poste. Timbrul are culorile cartei grafice a Jocurilor Olimpice, in special, roz pastel si verde. De asemenea, are un aspect neo-art deco. Pe…

Macron: Grupul implicat in atacul terorist din Rusia a incercat sa atace și in Franța

14:50, 25.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat ca aripa gruparii jihadiste Stat Islamic care a revendicat atentatul terorist de la sala de concerte Crocus din regiunea Moscova, a incercat sa comita mai multe atacuri in Franța in ultimele luni, scrie AFP.

Politico: „Faptul ca Moscova va folosi atacul in scopuri politice nu inseamna ca a fost o operațiune sub steag fals”

14:50, 24.03.2024 - Atacul terorist de la Moscova aduce aminte de controversatele explozii din Rusia care au justificat cel de-al doilea razboi cecen, de atacul de la teatrul Bataclan din Paris, dar și de relația complicata a Rusiei cu ISIS. Politico arata, intr-o analiza, ca Putin va folosi politic incidentul.


Ce parere ai despre aceasta stire?