Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iris, fiica Marisei Paloma, a împlinit un an. Ce petrecere fastuoasă i-a pregătit vedeta: "Ești dincolo de orice imaginație” / FOTO

Publicat:

Zi importanta pentru ! Iris, fiica vedetei, și-a sarbatorit ziua de naștere și a implinit un an. i-a organizat o petrecere fastuoasa micuței, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Iata momente de la eveniment!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Denisa Nechifor a implinit 40 de ani, iar Adrian Cristea i-a fost alaturi. Cum au fost surprinși alaturi de fata lor, Rania

15:55, 10.03.2024 - Denisa Nechifor a implinit 40 de ani și a organizat o petrecere pe cinste intr-un club de lux din Capitala. Alaturi i-a fost Adrian Cristea, tatal fetei sale și cel de care s-a despartit in urma cu 10 ani. Chiar daca au luat-o pe drumuri separate, cei doi au ramas in relații foarte bune de dragul Raniei.Denisa…

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.


Ce parere ai despre aceasta stire?