Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IRANUL, plan malefic pentru a ataca OCCIDENTUL: Operaţiunea Apă murdară

Publicat:

din Iran au pregatit un plan de scufundare a unui petrolier in pentru a provoca o maree neagra si a obliga Occidentul sa participe la o operatiune de ecologizare a zonei, scrie revista , citata de AFP.

Citand surse din cadrul serviciilor occidentale de informatii, precizeaza ca vad in acest proiect, care are numele de cod "Apa murdara", o modalitate de a forta Occidentul sa suspende sanctiunile impuse Iranului.

Planul, conceput de generalul si de amiralul…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu ignora Occidentul: Israelul va lua propriile decizii

00:06, 18.04.2024 - ”Israelul va lua propriile decizii cu privire la modul in care sa se apere”, a declarat, miercuri, premierul Benjamin Netanyahu, in timp ce reprezentanți ai unor țari occidentale au pledat pentru reținere in ceea ce privește raspunsul la atacurile Iranului asupra Israelului, noteaza Mediafax.

Biden l-a convins pe Netanyahu sa nu atace Iranul. Duminica dimineața, planul Israelului era gata de pus in acțiune (NYT)

16:40, 14.04.2024 - Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului, pe care il planuise duminica dimineața, dupa ce președintele american Joe Biden l-a convins pe premierul israelian Benjamin Netanyahu sa renunțe, in urma unei convorbiri telefonice, scrie presa israeliana, preluand New York Times.

Istoricul Armand Goșu spune ca Putin „va ataca un stat NATO”. „Va ataca hibrid. Nu maine, nu poimaine, dar se va intampla”

09:30, 13.04.2024 - Expert in istoria politica a Rusiei, istoricul Armand Goșu, a declarat, intr-un interviu pentru Știrileprotv.ro, ca Ucraina se afla acum intr-o „situație dramatica”, ceea ce „nu a fost niciodata mai confortabil” pentru președintele rus Vladimir Putin. Goșu crede ca Rusia va ataca un stat NATO „nu maine,…

Donald Trump vrea ca Ucraina sa cedeze Rusiei peninsula Crimeea și Donbasul, pentru a pune capat razboiului, dezvaluie presa americana

23:20, 07.04.2024 - Fostul președinte american Donald Trump a afirmat, in privat, ca ar putea pune capat razboiului declanșat de Rusia daca ar face presiuni asupra Ucrainei sa cedeze Moscovei peninsula Crimeea și Donbasul (regiunile Luhansk și Donețk), scrie duminica, 7 aprilie, The Washington Post, citand mai multe surse,…

Putin: Rusia nu va ataca NATO

09:36, 28.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a transmis ca Rusia nu are proiecte privind nicio tara din NATO si nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Ceha. In schimb, daca Occidentul ii livreaza Ucrainei avioane de lupta F-16, atunci acestea vor fi doborate de fortele ruse.

Vladimir Putin spune ca Rusia nu va ataca țari NATO, dar va distruge avioanele F-16 care vor lupta in Ucraina „indiferent unde ar fi amplasate”

09:36, 28.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat ca Rusia nu are intenții ostile impotriva vreunei țari NATO și nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Ceha, dar ca daca Occidentul va furniza avioane F-16 Ucrainei, acestea vor fi doborate de forțele rusești „indiferent unde ar fi amplasate”.

Planul secret pregatit in Germania pentru a invinge militar Rusia

13:20, 16.03.2024 - Ministrul german de externe, Annalena Baerbock, incearca sa-l convinga pe cancelarul Olaf Scholz sa iși reconsidere poziția, potrivit Der Spiegel, citat de The Kyiv Independent, relateaza Mediafax. In cadrul unei intalniri recente, Baerbock și ministrul britanic de externe David Cameron au discutat…

Putin a vorbit despre planurile Rusiei de a ataca Europa in fața Adunarii Federale

13:26, 29.02.2024 - Vladimir Putin a comentat declarațiile despre planurile Rusiei de a ataca Europa. Președintele rus a declarat ca Occidentul vrea sa aduca discordie in Rusia și sa slabeasca țara din interior, dar a calculat greșit. El a calificat drept "prostii" declarațiile politicienilor occidentali potrivit carora…


Ce parere ai despre aceasta stire?