Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ionela Costachi: „Cercetările arată că aproximativ 96% din părinţi achită plăți neformale școlilor, iar destinaţia acestora rămîne, de multe ori, necunoscută pentru ei”

Publicat:

scolile publice sunt finantate de catre Guvern. De cele mai multe ori, insa, banii alocați de catre autoritati nu sunt suficienți pentru acoperirea tuturor cheltuielilor necesare scolii. Despre sistemul educational din Moldova, platile in folosul scolii si proiectul „Școli transparente – comunitați prospere" am discutat cu , managerul de proiect.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Soluția incredibila gasita de parinți pentru a evita inchiderea școlii copiilor lor: Au inmatriculat patru oi

21:10, 15.05.2024 - Un grup de parinți a gasit o soluție creativa pentru a salva clasa copiilor lor, amenințata de lipsa de elevi. Au inscris patru oi la școala, cu nume, prenume și data nașterii, pentru a ajunge la numarul minim legal.

Bauturile energizante ameninta sanatatea fizica si mintala a copiilor. Parinți sunt ingroziți: „Am crezut ca e pe moarte”

12:50, 28.04.2024 - Cercetarile publicate in luna ianuarie a acestui an au constatat ca la copii consumul de bauturi energizante este asociat cu o gama larga de riscuri legate de sanatatea fizica, dar si de cea mintala.

In Moldova, va fi elaborata o prognoza a populației

15:31, 17.04.2024 - Cabinetul de miniștri a aprobat Hotarirea de Guvern cu privire la elaborarea prognozei populației, noteaza Noi.md. Conform Hotaririi: -Ministerul Muncii și Protecției Sociale este mandatat sa asigure elaborarea prognozei populației, prin intermediul Institutului Național de Cercetari Economice (Centrul…

Vesti bune pentru elevi si parinti! Activitatile din Saptamana Verde“ vor fi finantate din Fondul pentru mediu

20:30, 06.04.2024 - La propunerea Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor MMAP a fost adoptata Hotararea de Guvern pentru aprobarea finantarii din Fondul pentru mediu a Programului "Saptamana verde".Potrivit Ministerului Mediului, proiectul prevede acordarea sumei de 100 de milioane de lei, sub forma de finantare nerambursabila,…

Analiza DW: De ce romanii nu-i vor pe Ciuca, Ciolacu și Drula?

22:45, 03.04.2024 - Romanii vor un președinte tip elefant, pisica sau leu. Se așteapta sa vada la Cotroceni pe cineva de calibru diferit de Ciolacu sau Ciuca, cineva care se pricepe la politica externa. „Ce președinte vor romanii? Percepția votanților și non-votanților asupra potențialilor candidați la prezidențiale”,…

Licitatii Constanta: Școala Gimnaziala din satul Culmea, reabilitata de Leader Construct SRL. Primaria Ovidiu va achita peste 3 milioane de lei (DOCUMENTE)

17:10, 29.03.2024 - Scoala gimnaziala nr. 3 din satul Culmea, orasul Ovidiu va fi reabilitata de Stan Leader Construct SRL. Contractul a fost atribuit de Primaria Ovidiu pe data de 25 martie 2024. Stan Leader Construct SRL este detinuta de Iulian Marian Stan. Primaria Ovidiu a atribuit, pe 25 martie 2024, contractul care…


Ce parere ai despre aceasta stire?