Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ginghină, despre o nouă sarcină: Dacă nu vine până în septembrie, nu-mi mai doresc

Publicat:

iși dorește sa devina mama pentru a doua oara, insa in anumite condiții. Dupa divorțul de actorul , vedeta și-a gasit fericirea in brațele lui .

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Invațamantul romanesc nu te invața sa devii antreprenor. Adriana Cristian (USR): „Studenții de astazi nu iși doresc sa fie angajații de maine”

16:50, 16.04.2024 - Studenții din Romania nu beneficiaza de invațamant de calitate și nu sunt pregatiți in funcție de ce abilitați au, a explicat Adriana Cristian (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita la alegerile europarlamentare, pentru monitorulcj.ro.

Ministrul Mediului: ”Imi doresc ca in 2024 sa avem primul kW de energie electrica produs la Rastolița”

23:10, 04.04.2024 - La invitația prefectului județului Mureș, Ciprian Dobre, ministrul Mediului, Mircea Fechet, a vizitat Barajul Rastoliția in aceasta saptamana. In urma discuțiilor cu toate autoritațile locale și naționale implicate in proiect și cu reprezentanții Hidroelectrica, ministrul Mircea Fechet a declarat ca…

Soția lui What’s UP, primele declarații la cateva luni de la casatoria religioasa. „Acesta este rolul femeii in viața”

11:35, 29.03.2024 - Micky, soția lui What's UP a facut primele declaratii dupa casatoria religioasa care a avut loc in toamna anului trecut. Cei doi și-au unit destinele la doi ani de cand s-au cunoscut, iar evenimentul a fost secret, departe de ochii curioșilor.What's UP a trimis invitația la eveniment cu o seara inainte,…


Ce parere ai despre aceasta stire?