Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioan Dîrzu (PSD): Salariul minim pe economie trebuie să ajungă la 2.552 lei/ lună până în 2020

Publicat:

Fundația Friedrich Ebert (FES) Romania a lansat saptamana trecuta studiul ”Coșul minim de consum lunar pentru un trai decent pentru populația Romaniei”. Studiul este realizat pentru FES Romania de catre Syndex și  Institutul de Cercetare a Calitații Vieții in perioada august-septembrie 2018. Conceptul de trai minim decent  se refera la un  set de nevoi de consum care acopera toate nevoile biologice și sociale ale unei persoane, nu doar cele legate de supraviețuire. Cu alte cuvinte, coșul de cumparaturi nu trebuie privit ca un buget care sa asigure subzistența, ca sa raspunda nevoilor de educare,…

Citeste articolul mai departe pe proalba.ro…  

Sursa articol: proalba.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu IGPR: Cand fac cumparaturi online, o treime dintre adulți nu verifica daca pagina magazinului e reala

06:35, 06.05.2024 - Politia Romana, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, a efectuat un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de catre populatia adulta din Romania, rezultand, printre altele, ca aproximativ o treime...

Cați romani știu sa se fereasca de fraudele online. Studiu

18:30, 04.05.2024 - Poliția Romana, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalitații, a demarat un studiu pentru a cerceta obiceiurile de utilizare a internetului de catre adulții din Romania, avand in vedere ca, pe plan internațional, au crescut actele infracționale din sfera cibernetica in randul adulților.…

Romanii nu stiu sa se fereasca de fraudele online. O treime dintre adulti nu verifica daca pagina magazinului e reala, atunci cand fac cumparaturi online

15:35, 04.05.2024 - Politia Romana, prin Institutul de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii, a efectuat un studiu privind descrierea obiceiurilor de utilizare a internetului de catre populatia adulta din Romania, rezultand, printre altele, ca aproximativ o treime dintre cei care au raspuns, atunci cand fac cumparaturi…

Salariul minim european intra in vigoare la 1 iulie in Romania. Cu cat va crește venitul minim pe economie

09:40, 04.04.2024 - Salariul minim european intra in vigoare la 1 iulie in Romania. Cu cat va crește venitul minim pe economie Salariul minim european devine obligatoriu pentru toate țarile din Uniunea Europeana. Cel mai tarziu ar trebui sa intre in vigoare in 15 noiembrie. Doua milioane de romani caștiga in prezent salariul…

Salariu minim pe economie crește la 3.700 de lei de la 1 iulie

19:05, 03.04.2024 - Europarlamentarul Corina Cretu si-a exprimat satisfactia ca, incepand din luna iulie, salariul minim din Romania va ajunge la un nivel decent, ca urmare si a demersurilor membrilor Comisiei pentru afaceri sociale si a votului Parlamentului European, validat in urma cu doi ani de Consiliul Uniunii Europene.

Salariul minim european va fi implementat in acest an. Cu cat ar putea crește salariile romanilor - simulari de la Ministerul Muncii

11:10, 03.04.2024 - Ne uitam in primul rand la salariul minim pe economie pentru ca acesta trebuie sa creasca pentru a asigura un nivel de trai decent avand in vedere inflația actuala. Știm deja ca in luna iulie va ajunge la valoarea bruta de 3.700 de lei, ceea ce inseamna o valoare neta de 2.217 lei. Și intr-adevar, se…

Salariul minim in Grecia, majorat la 830 de euro pe luna

19:45, 29.03.2024 - Salariul minim lunar in Grecia va fi majorat cu 50 de euro, sau 6,4%, pana la 830 de euro, a anuntat vineri Guvernul conservator de la Atena, acesta fiind a patra majorare din ultimii cinci ani, transmite Reuters, transmite Agerpres. De aceasta majorare, care va intra in vigoare de la 1 aprilie, vor…

Ce se alege de Romania dupa alegeri. Anunțul ingrijorator al unor profesori de economie clujeni

07:00, 27.02.2024 - Economia Romaniei este amenințata de deficitele excesive, iar singura soluție la indemana Guvernului, pe termen scurt, este creșterea taxelor și a impozitelor. Aceasta e concluzia unei echipe de profesori ai Facultații de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj.


Ce parere ai despre aceasta stire?