Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inteligența verzei

Publicat:

La finele acestui an se implinesc 30 de ani de la evenimentele din ’89. Cifra e rotunda și noi, la fel, mai „grași“ și mai „frumoși“. Caci asta ne-am dorit: libertate și mancare. Intr-adevar, acum putem calatori unde nici n-am visat, dar cu mancarea… Cu mancarea chiar e o problema. Am ajuns acum, in lumea „libera“, sa ne uitam la etichetele de pe produse care atrag atenția asupra pericolelor potențiale la consum. Cum vine asta? Hrana periculoasa? Iar daca vrem sa mancam „sanatos“ ajungem sa platim o avere pe produse așa-zise „bio“ sau „eco“. Oare hrana pe care o consumam are vreo legatura cu faptul…

Citeste articolul mai departe pe agro-business.ro…  

Sursa articol: agro-business.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prof. univ. dr. Cristian FOCȘA a primit titlul de Profesor de Onoare al UAIC

18:20, 08.05.2024 - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a acordat miercuri, 8 mai 2024, la ora 10.00, in Aula Magna „Mihai Eminescu”, titlul de Profesor de Onoare domnului Cristian FOCȘA, profesor universitar doctor la Universitatea din Lille, Franța. In deschiderea ceremoniei, prof. univ. dr. Liviu-George…

Castelul primarului din Campina. Și-a semnat singur autorizația de construcție

16:20, 17.04.2024 - Castelul primarului din Campina Primarul din Campina (județul Prahova), un personaj controversat in localitate, și-a construit un castel la marginea padurii. Imobilul se afla pe strada Magurii, din Poiana Campina, la poalele padurii Magura, are o suprafața de 518,38 mp, din care construita la sol 180…

Alba Iulia| Barbu Ștefanescu Delavrancea, omagiat la 166 de ani de la naștere

13:10, 10.04.2024 - Joi, 11 aprilie 2024, pe Aleea Scriitorilor din Alba Iulia, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeana „Lucian Blaga” Alba vor organiza un moment de omagiere al celui care a fost prozatorul,  dramaturgul, gazetarul, avocatul și oratorul Barbu Ștefanescu Delavrancea. Momentul depunerii…

Academician Ion H. Ciubotaru prezinta Anuarul Muzeului Etnografic al Moldovei (XXIII) – joi, 11 APRILIE a.c., ora 21:03 – in emisiunea TRADIȚII cu Dumitru Șerban

07:25, 10.04.2024 - In emisiunea de astazi, relatam de la prezentarea publicației științifice Anuarul Muzeului Etnografic al Moldovei, Numarul XXIII, publicație de inalta ținuta academica, inițiata de catre regretatul om de cultura Vasile Munteanu (1966-2012); Anuarul a fost lansat, la Iași, nu demult, in Sala „Petru Caraman”…

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași critica prognozele optimiste legate de infecțiile respiratorii, facute de Ministerul Sanatații. „Terapia Intensiva este plina de pacienți”

14:10, 28.02.2024 - Dr. Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, critica declarațiile facute de ministrul sanatații, Alexandru Rafila, la finalul lunii ianuarie, cand a estimat ca incepand cu prima saptamana din februarie „numarul acestor viroze va incepe sa scada, este o evolutie asteptata”. Managerul…

Hidra atacata – Ce spun artistii locali despre episodul jenant de la Iasi? Ce trebuie sa faci cand o opera de arta nu iti place?

12:40, 24.02.2024 - Imagini jenante au pus in ultimele zile orasul, asa-numita „Cetate a Culturii”, in posturi delicate, de ridiculizare chiar in anumite medii, dupa ce o opera de arta din oras a fost atacata de cateva pensionare, femei acum acuzate de vandalizare de oamenii legii. Evenimentul a adus insa in discutie opinii…

Imagini aeriene surprinzatoare cu progresul lucrarilor la nodul de tip turbion de la intersecția autostrazilor A7 și A8

16:46, 20.02.2024 - Imaginile aeriene recente au dezvaluit stadiul avansat al construcției nodului de tip turbion la intersecția autostrazilor A7 Mircești – Pașcani și A8 in zona Sodomeni – Pașcani, județul Iași. In prezent, aceasta infrastructura unica in Romania se afla in faza de decopertare a stratului vegetal și relocare…

19 Februarie 1936: S-a nascut  Marin Sorescu, poet, dramaturg și eseist, fost ministru al culturii

15:31, 19.02.2024 - In ziua de 19 Februarie 1936 s-a nascut  Marin Sorescu, poet, dramaturg și eseist, fost ministru al culturii.  Marin Sorescu (d. 8 decembrie 1996, București), a fost un scriitor roman, membru titular (din 1992) al Academiei Romane.  Operele lui au fost traduse in mai mult de 20 de țari, totalizand peste…


Ce parere ai despre aceasta stire?