Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

InfoTrafic: Accident rutier în centrul Capitalei. Pe ce străzi se circulă cu dificultate

Publicat:

 al INP, informeaza: La intersecția strazilor: IsmailDimitrie Cantemir, este inregistrat accident rutier, flux majorat de transport și se circula cu dificultate pe strada Ismail, segmentul Alexandru cel Bun.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ziua Europei pune pe stop traficul rutier in centrul capitalei pentru doua zile: Vezi cum va circula transportul public

18:30, 07.05.2024 - Primaria Chișinau informeaza ca in perioada 08 - 10 mai curent va fi suspendat traficul rutier pe anumite strazi din capitala. Masura are loc in legatura cu desfașurarea acțiunilor și manifestarilor cultural artistice cu prilejul Zilei Europei.

Accidemt rutier pe Autostrada A4, pe sensul Agigea-Ovidiu! Traficul, restrictionat in zona

17:55, 29.04.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, traficul rutier este restrictionat pe banda numarul 1 a Autostrazii A4, pe sensul Agigea Ovidiu, in dreptul kilometrului 9, in urma coliziunii dintre doua autoturisme si un autocamion, nesoldata cu victime.Se…

„Ocoliți zona”: Traficul rutier, suspendat pentru o saptamana, pe un tronson de pe o strada din centrul capitalei

21:45, 01.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada 2 aprilie – 8 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre strazile Bulgara și Armeneasca.

Accident rutier grav intre un microbuz școlar și doua autoturisme la Covasna: traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers

09:30, 26.03.2024 - Un accident rutier grav a avut loc in aceasta dimineața, pe DN 11 Brașov-Targu Secuiesc, in zona localitații Albiș, județul Covasna. „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe DN 11 Brașov-Targu Secuiesc, in zona localitații Albiș, județul Covasna, s-a produs…

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.


Ce parere ai despre aceasta stire?