Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Informare meteo de caniculă cu 36 de grade la umbră şi 15 județe sub cod galben de ploi torențiale

Publicat:

ANM a emis, marți, o informare meteo de canicula pentru sudul și sud-estul țarii, apoi și pentru vestul Romaniei, in vigoare pana miercuri seara. Marți, 15 județe intra sub cod galben de ploi torențiale și vijelii, pana la ora 20.00.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

COD GALBEN de vant puternic și precipitații abundente in Alba și alte județe din țara. Informare meteo de vreme rea pana miercuri dimineața

10:20, 23.04.2024 - COD GALBEN de vant puternic și precipitații abundente in Alba și alte județe din țara. Informare meteo de vreme rea pana miercuri dimineața COD GALBEN de vant puternic și precipitații abundente in Alba și alte județe din țara. Informare meteo de vreme rea pana miercuri dimineața Meteorologii ANM au…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale

11:06, 16.04.2024 - Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe. Descarcari electrice, vijelii, grindina și ploi torențiale Doua zile de COD GALBEN in Alba și alte județe: Meteorologii au emis o informare meteorologica de cod galben, valabila in Alba și in alte județe din centrul și vestul țarii. Alerta vizeaza intervalul…

Cod galben de vant in 11 judete si la munte, pana marti dimineata, informare de precipitatii, pana miercuri

13:20, 11.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o atentionare Cod galben de vant puternic, valabila pana marti dimineata in 11 judete, respectiv o informare de precipitatii si intensificari ale vantului, ce vizeaza intreaga tara, pana miercuri.

O noua informare meteo de ploi si vant in Maramures. Cod galben de viituri pe Viseu

10:55, 13.02.2024 - ANM a emis o noua informare meteo pentru intervalul 13 februarie, ora 10 – 14 februarie, ora 08. Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificari ale vantului. In intervalul menționat, temporar vor fi precipitații indeosebi in nordul, centrul și estul țarii, unde se vor acumula cantitați…

Vreme calda și temperaturi peste 20 de grade. Clujul, sub avertizare meteo Cod galben de vant.

08:35, 11.02.2024 - Vremea ramane nefiresc de calda, duminica, cu temperaturi ce vor depași 20 de grade Celsius, insa pe alocuri ploile iși vor face simțita prezența. Județul Cluj este vizat de o atenționare meteo Cod galben de vant.


Ce parere ai despre aceasta stire?