Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Indonezia speră să se alăture OPEC până la finele anului

Publicat:

Indonezia spera ca va redeveni una din tarile membre ale Organizatiei Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC) pana la urmatoarea reuniune ministeriala, care va avea loc peste aproximativ 6 luni, a declarat joi ministrul Energiei din Indonezia, , transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai mare rafinarie din India semneaza un acord cu cel mai mare producator de petrol din Rusia

08:05, 30.05.2024 - Rafinaria indiana Reliance Industries a semnat un acord pe un an cu cel mai mare producator de petrol din Rusia, Rosneft, pentru a cumpara cel puțin doua incarcaturi de țiței Urals in ruble rusești, a informat marți Reuters, citand patru surse familiare cu aceasta chestiune, scrie oilprice.com.

Grupul energetic spaniol Iberdrola isi va tripla activele din sectorul energiei eoliene offshore

22:50, 17.05.2024 - Iberdrola va continua sa parieze in urmatorii ani pe proiectele de energie eoliana offshore, aproape tripland valoarea activelor sale din sector la 17 miliarde de euro, le-a spus vineri actionarilor Ignacio Sanchez Galan, presedintele executiv al celei mai mari companii europene de utilitati, transmite…

Papa Francisc va merge in Asia in septembrie, cea mai lunga calatorie apostolica din pontificatul sau

20:41, 12.04.2024 - Papa Francisc va efectua primul sau voiaj apostolic din acest an si cel mai lung in cei 11 ani de pontificat in perioada 2-13 septembrie cand va vizita Indonezia, Papua Noua Guinee, Timorul de Est si Singapore, a anuntat vineri Vaticanul, potrivit Reuters, conform Agerpres.

Rusia neaga ca ar fi cerut Kazahstanului sa-i faca o rezerva de 100.000 de tone de benzina

08:40, 10.04.2024 - Ministerul rus al Energiei a declarat, marti, ca nu a cerut Kazahstanului sa constituie o rezerva de benzina pentru posibile livrari catre Rusia, negand informațiile publicate de Reuters, scrie News.ro. 

Presedintele Zelenski spera sa stabileasca data unui summit pentru pace cu omologul elvetian

08:50, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a spus in declaratiile difuzate sambata ca spera ca impreuna cu presedintele elvetian, Viola Amherd, sa stabileasca o data in urmatoarele zile pentru un summit mondial pentru pace in Elvetia, cu participarea a 80 pana la 100 de tari, informeaza Reuters.

Rusia anunța ca isi va apara instalatiile de petrol si gaze cu sisteme de rachete

22:25, 19.03.2024 - Un oficial al Ministerului rus al Energiei a declarat, marti, intr-o sedinta a parlamentului, ca exista planuri de aparare a instalatiilor de petrol si gaze cu sisteme de rachete, transmite Reuters, potrivit News.ro.

Preturile petrolului au crescut, joi, cu 1,7%, pe fondul celor mai recente prognoze AIE cu privire la cerere

09:05, 15.03.2024 - Preturile petrolului au crescut joi cu 1,7% deoarece Agentia Internationala pentru Energie (AIE) a anticipat o piata cu o oferta mai stransa in 2024 si si-a marit estimarea cu privire la cresterea cererii de petrol in acest an, transmite agenția Reuters, citata de News.ro. Contractele futures pentru…

Rusia și Arabia Saudita și-au unit forțele pentru o lovitura cu efecte imediate la nivel mondial

06:45, 04.03.2024 - Unii membri ai OPEC+, condusi de Arabia Saudita si Rusia, au convenit duminica sa prelungeasca reducerile productiei de petrol in trimestrul al doilea, au declarat surse citate de Reuters, informeaza news.ro. Arabia Saudita, liderul de facto al Organizatiei Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC),…


Ce parere ai despre aceasta stire?