Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incredibilă eroare judiciară în SUA: Doi bărbați au fost eliberați după ce au stat, pe nedrept, 42 de ani în pușcărie

Publicat:

Incredibila eroare judiciara in SUA: Doi barbați au fost eliberați dupa ce au stat, pe nedrept, 42 de ani in pușcarie

Doi barbați au fost puși in libertate dupa ce au ispașit, pe nedrept, 42 de ani de inchisoare. Cei doi veri fusesera trimiși dupa gratii pentru o crima pe care nu au comis-o. Un judecator le-a facut acum dreptate și le-a anulat condamnarile.

A trecut o viața de cand majoritatea celor din aceasta mulțime l-a vazut pe ca om liber. ”Așteptam de mult timp... de foarte mult timp”, spune familia acestuia.

Un judecator din a anulat condamnarea lui…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie are o poveste de viata incredibila. S-a folosit de o eroare si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut și a 12-a oara, dar judecatorul a refuzat

06:05, 11.04.2024 - Femeia s-a folosit de o eroare dintr-o lege si a divortat de sotul ei de 11 ori. A vrut s-o faca si a 12-a oara, dar judecatorii au considerat ca a profitat destul.Potrivit Krone, o femeie din Austria a carei identitate nu a fost dezvaluita, a ramas vaduva in 1981, prin divort.

Casa Valentino si-a anulat prezentarile de moda din iunie dupa plecarea directorului sau de creatie

20:05, 25.03.2024 - Casa de moda italiana Valentino a anuntat luni ca a anulat prezentarile colectiilor sale pentru barbati si haute couture programate pentru luna iunie, ca urmare a plecarii directorului sau de creatie, Pierpaolo Piccioli, informeaza Reuters Compania a dezvaluit vineri ca stabilit de comun acord cu…

Elevii nigerieni rapiți in masa de barbați inarmați au fost eliberați

14:01, 24.03.2024 - Elevii nigerieni rapiți de barbați inarmați in cadrul unei rapiri in masa in orașul Kuriga, din nord-vestul țarii, la inceputul acestei luni, au fost eliberați "nevatamați", potrivit autoritaților.

VIDEO Poveste incredibila la CM Patinaj artistic - A revenit dupa 16 ani și a cucerit aurul mondial

11:31, 22.03.2024 - Canadianca Deanna Stellato-Dudek (40 de ani) a devenit cea mai varstnica sportiva care un caștiga titlu mondial intr-o proba de patinaj artistic, dupa ce s-a impus in concursul de perechi din cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal (Canada), alaturi de Maxime Deschamps.

Unic in istorie! LeBron James a atins o borna incredibila: 40.000 de puncte in NBA

10:55, 03.03.2024 - Ajuns la 39 de ani, LeBron James continua sa doboare recorduri. A devenit primul jucator din istoria NBA care ajunge la 40.000 de puncte. Los Angeles Lakers nu a putut rezista in fața campioanei Denver Nuggets. A pierdut la 10 puncte, 114-124, dar toți ochii au fost pe vedeta LeBron James, care a mai…

SCANDALOS » Gafa incredibila in camera VAR! Gol anulat eronat dupa ce s-au tras greșit liniile

18:35, 27.02.2024 - Repriza a doua a meciului FCU Craiova - Poli Iași 1-1 a adus un moment controversat. Din camera VAR, golul ieșenilor a fost anulat in mod eronat! Arbitrajul penibil continua sa-și faca de cap in Superliga! Dupa o etapa plina de erori, noua runda #28 a adus din nou momente halucinante. De aceasta data…

Decizie privind Festivalul Luminilor din Timișoara. Mega evenimentul programat de Revelion a fost anulat pe nedrept

17:00, 16.02.2024 - In noaptea de Revelion 2022/2023, CJ Timiș a organizat Festivalul Luminilor, un spectacol grandios menit sa marcheze intrarea in anul in care Timișoara a devenit Capitala Europeana a Culturii. Evenimentul ar fi trebuit sa se repete la trecerea in 2024, dar a fost anulat cu trei zile inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?