Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident pe Autostrada Transilvania!

Publicat:

Un incident mai putin obisnuit s-a petrecut pe . Un sofer a dat alarma la 112 cand a vazut ca o iapa impreuna cu manzul ei au ramas blocati intr-un canal de apa pluviala.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav ACUM pe Autostrada Transilvania! Impact dur intre un autoturism și un autocamion! O persoana a decedat! (UPDATE 2)

14:31, 25.05.2024 - In urma cu puțin timp s-a produs un accident rutier pe Autostrada Transilvania la kilometrul 30. O persoana a decedat! Din primele informații un autoturism s-a izbit violent de un autocamion. La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Turda cu un echipaj de la descarcerare și o ambulanța…

Se amana desemnarea caștigatorului pentru Tunelul Meseș

08:56, 01.05.2024 - CNAIR a amanat pana pe 31 mai termenul estimat pentru desemnarea constructorului la contractul pentru ,,Lotul Meseș”, contractul de 8 miliarde lei pentru tronsonul Poarta Salajului-Zalau-Nușfalau de pe Autostrada Transilvania. Amanarea este justificata pentru ca in 10 mai este primul termen la Curtea…

EXCLUSIV FOTO: Fetita de 4 ani, lovita de un adolescent care cobora de pe deal in Parcul Regina Maria din Baia Mare

14:30, 21.04.2024 - Incident grav ieri dupa-amiaza in Parcul Regina Maria Maria din Baia Mare. O fetița in varsta de patru ani care se juca cu alti copii in apropierea lacului cu pesti a fost lovita de un adolescent in varsta de 17 ani care cobora in viteza de pe deal. Minora ajuns la Spitalul Județean de Urgența din Baia…

Incident bizar, la o lansare de candidat. Declarația cu care un lider PSD a șocat audiența: Romania condusa de Ciolacu se prabușește!

12:40, 12.04.2024 - ”E bine ca mai puteți rade! Intr-o țara care se prabușește, și rasul e un artificiu care ne da optimismul necesar!”, le-a spus colegilor Ion Minzina.Jurnaliștii de la semnal-ag.ro noteaza insa ca, in ultimele trei mandate PSD, Argeșul s-a prabușit patru locuri in topul economic al județelor țarii. 

A amenințat un paznic cu pistolul, dupa ce soția sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare

11:40, 04.04.2024 - Incident violent la un centru comercial din Galați. Un barbat de 53 de ani a amenințat un paznic cu un pistol, dupa ce soția sa a fost rugata sa elibereze un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilitați.

Doi membri ai echipajului unui vas american de croaziera au murit in timpul unui incident in spațiul tehnic

07:30, 24.03.2024 - Cei doi membri ai echipajului au murit, vineri, in timp ce nava de croaziera Nieuw Amsterdam se afla la Half Moon Cay din Bahamas, a transmis compania americana Holland America Line și ABC News.Potrivit companiei de croaziera, membrii echipajului, ale caror nume nu au fost date publicitații, au murit…

Sorin Grindeanu: Joia viitoare dam drumul circulatiei pe drumul de legatura Oradea - Autostrada Transilvania

17:56, 22.03.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, pe santierul drumului de legatura Oradea - Autostrada Transilvania, o investitie cu fonduri europene de 29 milioane de euro, ca saptamana viitoare vor avea loc procedurile de receptie, iar pe 28 martie se va drumul la circulatia rutiera.

Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic

15:21, 13.03.2024 - Incident revoltator intr-o școala din Timișoara! Un elev de 6 ani a fost lovit de catre un cadru didactic. La data de 24.01.2024, polițiștii timișoreni au fost sesizați cu privire la faptul ca la o unitate școlara din Timișoara, un minor de 6 ani ar fi fost lovit de catre un cadru didactic.


Ce parere ai despre aceasta stire?