Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu devastator. Cladire in flacari. Intervin zeci de pompieri. Forte suplimentate (galerie foto)

Publicat:

Un puternic incendiu a izbucnit, in urma cu putin timp, la acoperisul unei cladiri administrative din . , purtatorul de cuvant al ISU adeclarat, pentru ZIUA de Constanta, ca "arde mansarda din lemn pe aproximativ 150 de metri patrati, cu posibilitati de propagare".Acesta mai spune ca nu sunt persoane ranite, iar pentru stingerea focului se actioneaza cu sapte autospeciale.Din cauza resurselor de alimentare limitate se mai trimit a ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator intr-un bloc de locuințe din Radauți. Acoperișul arde ca o torța VIDEO

11:25, 20.04.2024 - Incendiu la acoperișul unui bloc de locuințe, in municipiul Radauți.Intervin pompierii militari, cu 5 autospeciale de stingere, doua autospeciale de lucru la inalțime ți o ambulanța SMURD.Se lucreaza pentru localizarea flacarilor. Nu sunt anunțate victime.

Incendiu devastator intr-un apartament din Chișinau: Un barbat de 28 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, salvat de pompieri

11:45, 12.04.2024 - Un tanar de 28 de ani a fost salvat de pompieri, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau din Chișinau. Informația a fost furnizata de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, care a intervenit prompt pentru a gestiona situația.

Incendiu de vegetație in apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit in oraș.

09:36, 10.04.2024 - Pompierii clujeni intervin cu forțe sporite pentru stingerea unui incendiu de litiera in apropiere de Drumul Sf. Ioan din Cluj-Napoca. Mirosul de fum este resimțit puternic in cateva cartiere din oraș.

Incendiu uriaș la o fabrica de mobila din Bocșa. Intervin pompieri din doua județe

07:40, 02.04.2024 - Un incendiu a izbucnit in noaptea de luni spre marți la o fabrica de mobila din județul Caraș-Severin. Flacarile s-au extins pe o suprafața de peste 2000 mp. La fața locului intervin pompieri din județele Caraș-Severin și Timiș.

Incendiu devastator la Arad: persoana arsa la maini și 50 de ovine moarte in flacari

07:16, 31.03.2024 - Doua adaposturi de animale din localitatea aradeana Zarand s-au facut scrum in urma unui incendiu izbucnit, sambata 30 martie. O persoana a ajuns la spital, iar 50 de animale au pierit in flacari.

Incendiu la o casa veche din centrul Capitalei. Intervin zece autospeciale de pompieri FOTO VIDEO

19:30, 10.03.2024 - Un incendiu a izbucnit, duminica seara, la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascar, in sectorul 2 al Capitalei, la fata locului intervenind zece autospeciale de pompieri, informeaza reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

Incendiu puternic in București! Arde un atelier de prelucrare a lemnului: Intervin 13 autospeciale de pompieri

16:21, 08.03.2024 - „Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un atelier de productie material lemnos, de pe strada Drumul Bercenarului, Sector 4”, anunta, joi seara, ISU Bucuresti-Ilfov.„Ard materiale combustibile (material lemnos). A fost realizat dispozitiv circular de interventie pentru localizarea si evitarea…

Incendiu devastator! Un bloc de 14 etaje a fost inghițit de flacari: au murit cel putin 4 oameni! (VIDEO)

08:45, 23.02.2024 - Un incendiu a izbucnit la un etaj superior al unui bloc cu 14 etaje in cartierul Campanar din Valencia. Blocul are 138 de apartamente, in care locuiesc aproximativ 450 de locuitori. Cel puțin patru persoane au murit și 19 sunt disparute dupa ce un bloc de 14 etaje a fost mistuit de un incendiu puternic.…


Ce parere ai despre aceasta stire?