Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu de proproții lângă o grădiniță. 7 mașini de pompieri se luptă cu focul

Publicat:

Un incendiu a izbucnit vineri în jurul prânzului la o casa din str. Scoalei, anunta oficiali ai ISU Bucuresti. Casa se afla lânga o gradinița, care a fost evacuata.

Potrivit acestora, la fata locului au fost trimise sapte autospeciale de stingere, fiind vorba despre o ardere violenta la acoperisul casei.

Suprafata afectata este estimata la circa 200 mp, iar cladirea este de tip parter plus etaj, sustin oficiali ISU Bucuresti.

Pana in prezent nu au fost indentificate victime.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

INCENDIU in comuna Cetatea de Balta. Focul a cuprins o locuința. Intervin pompieri din Blaj și Tarnaveni

19:15, 06.06.2024 - INCENDIU in comuna Cetatea de Balta. Focul a cuprins o locuința. Intervin pompieri din Blaj și Tarnaveni Un incendiu a izbucnit joi dupa-amiaza in localitatea Tatarlaua din comuna Cetatea de Balta. Din primele informații, focul a cuprins o locuința.  Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine…

Incendiu de proporții langa un centru comercial din București. Intervin 12 mașini de pompieri VIDEO

14:46, 03.06.2024 - Suprafața afectata este pe 40-50 de metri patrați. Nu sunt victime. Au fost efectuate verificari in interior. Pompierii spun ca destinația cladirii este, magazin, sala fitness și sala de evenimente.Salvatorii procedeaza la decopertarea elementelor de fațada și acoperiș

VIDEO Incendiu langa un mare centru comercial din București: Au fost alertate 12 autospeciale de pompieri

14:35, 03.06.2024 - Un incendiu s-a produs, luni dupa-amiaza, produs la fatada unei constructii S+P+2 etaje, aflata langa un mare centru comercial.Au fost alertate 12 autospeciale de stingereși 3 autoscari.Suprafata afectata este pe 40-50 mp. Nu sunt victime. Au fost efectuate verificari in interior.

Accident grav langa Ploiești. Au fost implicate opt persoane, șase mașini și un TIR plin cu balast

18:45, 20.05.2024 - Un accident rutier in care au fost implicate opt persoane, șase mașini și un TIR plin cu balast a avut loc, luni, pe DN1, in Barcanești. Traficul este blocat pe sensul catre București, fiind dirijat pe o strada adiacenta.

FOTO Incendiu puternic langa Manastirea Voroneț din Suceava. Exista riscul ca focul sa se extinda

16:05, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in urma cu puțin timp, langa Manastirea Voroneț din orașul Gura Humorului, in județul Suceava. O casa aflata la doar cateva sute de metri de biserica a luat foc.

Incendiu de proporții in sectorul 1. Mobilizare masiva a pompierilor, 8 mașini trimise la intervenție, s-a emis mesaj ALERTA EXTREMA!

13:26, 29.04.2024 - Incendiu produs la izolatia unei cladiri in constructie, str Daniel Danielopolu. Alertate 8 autospeciale de stingere, 2 autoscari, 1 descarcerare, 1 SMURD, a transmis ISU București Ilfov.Se actioneaza de la inaltime cu autoscara. In acest moment nu mai arde cu flacara deschisa. Suprafata afectata este…

Incendiu puternic la o gradinița din Berceni. Zeci de masini de pompieri au ajuns de urgenta la fata locului

20:25, 09.04.2024 - Panica la o gradinița din Berceni, dupa ce aceasta a fost cuprinsa de flacari. Din primele informații, peste 20 de mașini de pompieri se lupta cu focul puternic. Martorii au fost cei ce au sunat la 112 și au cerut ajutor. Incendiu de proporții in Capitala In urma cu puțin timp, a izbucnit un incendiu…

(video) Incendiu la un liceu din capitala: Cinci echipaje de pompieri lupta cu flacarile, iar elevii și profesorii au fost evacuați

13:31, 05.04.2024 - Panica la un liceu din capitala. Elevii și profesorii au fost evacuați dupa ce in incinta instituției a izbucnit un incendiu. Potrivit reprezentanților IGSU, a luat foc demisolul instituției.


Ce parere ai despre aceasta stire?