Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În ochii păsărilor, fructele roşii prezintă o diversitate de culoare mai redusă decît florile roşii (studiu)

Publicat:

In ochii pasarilor, fructele rosii etaleaza o diversitate coloristica mai redusa in comparatie cu florile rosii, potrivit unui nou studiu realizat de de Stiinte (CAS), informeaza Xinhua. Culoarea este un element crucial in interactiunea dintre animale si plante. Rosu este un semnal coloristic puternic pentru pasari si permite analiza interactiunilor planta-animal, precum si a d

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

De ce ne place berea rece? Un studiu explica motivul chimic

07:00, 11.05.2024 - Vara e aproape, temperaturile cresc, iar o bere rece pare soluția perfecta pentru a ne racori. Dar de ce ne place berea rece? Oamenii de știința de la Academia Chineza de Științe au gasit raspunsul.

Dezvoltarea cancerului, favorizata de anumite microorganisme din microflora intestinala in prezenta unei alimentatii bogate in grasimi(studiu)

14:50, 07.05.2024 - O echipa de cercetatori chinezi din domeniul oncologiei a descoperit un mecanism prin care unele microorganisme din flora intestinala, asociate cu obezitatea, pot favoriza dezvoltarea cancerului, transmite marti agentia Xinhua, potrivit Agerpres.

Inlocuirea carnii roșii cu hering, sardine și hamsii ar putea salva 750.000 de vieți pe an, arata un studiu

16:51, 10.04.2024 - Un studiu sugereaza ca inlocuirea carnii roșii cu pește fitofag de mici dimensiuni, cum ar fi heringul, sardinele și hamsii, ar putea salva 750.000 de vieți pe an și ar contribui la combaterea crizei climatice.

Cum schimbi culoarea florilor de orhidee. De asta le vezi albastre, rosii sau mov in florarii, de fapt

17:00, 09.04.2024 - Orhideele sunt unele dintre cele mai iubite plante de sezon. Pe langa faptul ca au un miros foarte placut, schimba complet și aspectul curții sau al casei in care se afla. Mulți iubitori de flori iși doresc ca acestea sa fie cat mai colorate, dar puțini știu cum le pot schimba culoarea. Afla cum poți…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Banc: „Florile astea imi amintesc de ochii tai”. Continuarea te va face sa razi cu lacrimi

12:30, 22.03.2024 - De maine este weekend, așa ca a venit momentul sa te relaxezi! Uita de griji și probleme cu cateva bancuri amuzante. Iți prezentam glumele care te vor face sa razi cu lacrimi. Cele mai tari din toate timpurile.

Wei Qiao: Agricultor pe un camp tehnologic

18:16, 06.03.2024 - Wei Qiao este președintele unei cooperative de utilaje agricole din orașul Zhenjiang. Ea a demisionat din Academia Chineza de Științe, in 2017, revenind acasa pentru a-și implini visul, dedicandu-se digitalizarii agriculturii. Articol realizat de Radio China Internațional și CCTV Articolul Wei Qiao:…

Frunza artificiala, invenția care poate converti energia solara

17:11, 28.02.2024 - Oamenii de stiinta chinezi, impreuna cu omologii lor internationali, au dezvoltat un nou tip de „frunza artificiala”, o pelicula fotoactiva cu metal lichid. Aceasta valorifica energia solara pentru a produce hidrogen prin descompunerea directa a apei, deschizand calea pentru o productie la scara larga…


Ce parere ai despre aceasta stire?