Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

În Luncile Prigoanei NU se mai poate construi. Suprafața ariei naturale protejate a fost dublată…din pix?

Publicat:

In Luncile Prigoanei NU se mai poate construi. Suprafața ariei naturale protejate a fost dublata…din pix? In Luncile Prigoanei NU se mai poate construi. Suprafața ariei naturale protejate a fost dublata…din pix? Primaria Șugag a fost nevoita sa anuleze licitația pentru parcelele scoase la licitație și acum da garanțiile banești inapoi . Agenția Naționale pentru Arii Protejate – Serviciul Teritorial Alba va fi chemata in instanța de Primaria Șugag. Citește și: FOTO, VIDEO. Turist pe Valea Frumoasei, printre peisaje de o frumusețe tulburatoare, in raiul descris in povestirile lui Sadoveanu Primarul…

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Centru de colectare prin aport voluntar, in Ocna Mureș. Primaria comunei solicita acordul de mediu din partea APM Alba

18:01, 15.05.2024 - Centru de colectare prin aport voluntar, in Ocna Mureș. Primaria comunei solicita acordul de mediu din partea APM Alba Centru de colectare prin aport voluntar, in Ocna Mureș. Primaria comunei solicita acordul de mediu din partea APM Alba Un centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar urmeaza…

Strategia de dezvoltare a statiunii Mamaia, pe masa discutiilor cu autoritatile din Constanta

20:20, 10.05.2024 - Strategia de dezvoltare a statiunii Mamaia pe termen scurt, mediu si lung, discutata de patronate si autoritati Reprezentantii Organizatiei Patronale Mamaia Constanta, Asociatiei Patronale Resto Constanta si Organizatiei Patronale Marea Mamaia Constanta s au asezat la aceeasi masa cu autoritatile constantene…

Orașul din Romania in care apare primul cimitir ecologic din țara. Ce reguli stricte vor fi

14:15, 01.05.2024 - Orașul din Romania in care apare primul cimitir ecologic din țara. Ce reguli stricte vor fiUnul din marile orașe ale Romaniei va avea primul cimitir ecologic din țara. Acesta se va intinde pe 10.000 de metri patrați.Situat in apropierea altor trei cimitire existente dintr-un mare oraș din…

EDUCAȚIE PENTRU MEDIU Romania are lipsuri majore in susținerea educației pentru mediu și dezvoltare durabila

18:10, 19.04.2024 - Romania, țara care a adoptat anul trecut o strategie naționala dedicata educației pentru mediu, bifeaza o serie de masuri referitoare la susținerea formarii competențelor in domeniu,... The post EDUCAȚIE PENTRU MEDIU Romania are lipsuri majore in susținerea educației pentru mediu și dezvoltare durabila…

Piedone a facut un scurt istoric al ”batjocurii PNL/USR fața de cetațenii Bucureștiului”

12:50, 01.04.2024 - PNL și USR i-au conceput lui Nicușor Dan planul mincinos de dezvoltare a Bucureștiului, susține Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5 și candidatul cu cele mai mari șanse in lupta pentru Primaria Capitalei, a facut public un scurt istoric al ceea ce el denumește…

Au inceput lucrarile de instalare a contoarelor inteligente pentru energia electrica

15:51, 23.03.2024 - In municipiul Chișinau și in șase localitați din suburbia acestuia a inceput vineri, 22 martie, instalarea primului lot de contoare inteligente in cadrul proiectului pilot lansat de Guvernul Republicii Moldova in conformitate cu Planul național de digitalizare a sectorului energiei cu sprijinul Programului…

Noul Cod silvic, criticat de organizațiile de mediu. „Sute de mii de hectare cu paduri, suprafața cumulata a Capitalei și a județului Cluj, vor putea fi taiate definitiv”.

10:25, 22.03.2024 - Noul Cod silvic, aprobat joi de Guvern, este criticat vehement de organizațiile de mediu. Crește riscul defrișarilor ilegale. „Va legaliza construcțiile ilegale din paduri și defrișarea fara consecințe”, avertizeaza organizațiile de mediu.

Calitatea aerului, managementul deșeurilor și problemele legate de spațiile verzi, principalele nemulțumiri din micile comunitați ale Bucureștiului

13:40, 20.02.2024 - Platforma de mediu pentru București investește 750.000 de euro in proiecte civice de mediu in urmatorii 2 ani Bucureștenii din 42 de microcomunitați sunt invitați sa depuna proiecte pentru rezolvarea problemelor de mediu din zona lor, pentru care pot primi pana la 15.000 de euro Mai mult de jumatate…


Ce parere ai despre aceasta stire?