Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Importanța arhivării digitale în era tehnologiei: cum să păstrezi informațiile în siguranță

Publicat:

Traim intr-o lume in care tehnologia și digitalizarea au devenit esențiale in viața noastra de zi cu zi. De la modul in care comunicam, la modul in care lucram și ne desfașuram activitațile zilnice, tehnologia ocupa un rol central. Un aspect important al acestei ere tehnologice il reprezinta arhivarea digitala. Afla in continuare tot ce […] Articolul Importanța arhivarii digitale in era tehnologiei: cum sa pastrezi informațiile in siguranța apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondajul „Ce fel de cititor ești?” cerceteaza modul in care oamenii interacționeaza cu carțile și tehnologia in lumea moderna

18:25, 30.04.2024 - Cum și ce mai citesc romanii? Cum se raporteaza la tehnologie in comportamentul lor de consum? Asociația AdLittera lanseaza sondajul „Ce fel de cititor ești?”, un proiect de cercetare a pieței inedit in Romania, menit sa aduca lumina asupra preferințelor, obiceiurilor și percepțiilor cititorilor și…

Implicațiile tehnologiei moderne in viața de zi cu zi: Ce s-a schimbat și ce urmeaza

12:05, 29.04.2024 - Asistam la o transformare tehnologica profunda care afecteaza toate colțurile vieții noastre. Aceasta analiza detaliaza modurile in care tehnologia ne-a schimbat viața, accentuand inovațiile curente și aruncand o privire asupra impactului lor viitor asupra societații noastre. Comunicarea la distanța…

Ministerul Agriculturii: Tehnologia rachetelor antigrindina nu este poluanta

17:15, 16.04.2024 - Avand in vedere apariția in spațiul public a unor informații referitoare la impactul tehnologiei de combatere a grindinei prin metoda rachetelor asupra mediului, MADR face urmatoarele precizari: Exploatarea infrastructurii operaționale din cadrul SNACP nu produce o creștere a emisiilor de poluanți in…

Informații complete despre serviciile digitale, disponibile pe InfoCentru ANCOM

19:20, 12.04.2024 - ANCOM vine in sprijinul utilizatorilor in calitatea lor de destinatari ai serviciilor intermediare, lansand astazi o secțiune cu informații complete dedicata serviciilor digitale. Scopul Regulamentului privind serviciile digitale este de a asigura un mediu online sigur și transparent. Un mediu online…

Klaus Iohannis, criticat in presa franceza pentru candidatura la șefia NATO: „Modul in care a facut anunțul, momentul ales și lipsa de comunicare cu partenerii arata ca Iohannis nu a ințeles nimic și ca nu are calitațile necesare pentru aceasta funcție”

12:26, 03.04.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Președintele Klaus Iohannis este criticat dur in presa franceza pentru candidatura sa la șefia NATO. Intr-o analiza ampla, Le Figaro spune ca Mark Rutte e favorit in timp ce candidatura lui Klaus Iohannis  ”nu are nici cea mai mica șansa de succes, nici macar in randul țarilor…

Burduja confirma informațiile E-nergia.ro: „Sunt discuții pentru prelungirea cu un an a plafonarii prețurilor le energie și gaze”. Ce varianta mai e pe masa

15:16, 14.03.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Schema de compensare – plafonare pentru energie ar putea fi prelungita pana in 2026, iar un raspuns final sper sa il avem in maximum doua saptamani, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, confirmand astfel informațiile publicate…

Suntem la jumatatea mediei europene la competențe digitale de baza. GoIT lanseaza trei noi cursuri IT pentru piața din Romania

11:30, 01.03.2024 - Statisticile Comisiei Europene arata ca, anul trecut, doar 28% dintre romani aveau competențe digitale de baza, fața de 54% cat este media Uniunii. Deficitul de cunoștințe in acest domeniu este vizibil și pe piața muncii, unde companiile autohtone nu reușesc sa identifice candidați cu abilitațile IT…

Darul de nunta, in era tehnologiei. Cum se dau banii in 2024

15:45, 24.02.2024 - Darul de nunta s-a modernizat. In 2024, mirii nu mai primesc banii in plic și nu mai sunt nevoiți sa intrețina atmosfera pe ringul de dans. Tehnologia a avansat, iar tendințele s-au schimbat. Citește și: A murit o figura legendara a Televiziunii Romane S-au dus vremurile cand se striga darul la nunta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?