Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Implant cerebral, testat pentru a redobândi controlul asupra brațelor paralizate

Publicat:

In premiera, un implant cerebral cuplat unui implant ce stimuleaza maduva spinarii este testat pentru a permite unui pacient tetraplegic sa-si miste din nou bratele, mainile si degetele prin puterea gandului, a anuntat miercuri compania olandeza Onward.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un rival al companiei lui Elon Musk pregatește testarea unui implant cerebral

21:20, 08.04.2024 - Synchron Inc., un rival al companiei Neuralink a lui Elon Musk, se pregatește sa recruteze pacienți pentru un studiu clinic extins. Compania vrea sa obțina aprobarea comerciala a dispozitivului sau de implant cerebral.

Consiliului Audiovizualului a sancționat fondatoarea unui post TV

14:25, 05.04.2024 - Consiliului Audiovizualului a sancționat cu avertizare publica fondatoarea One TV, SFC MEDIA SRL, in ședința de azi, 5 aprilie pentru lipsa subtitrarii in limba romina a unui film serial, transmite Noi.md. ”Controlul realizat in perioada 27 ianuarie-23 februarie 2024, asupra serviciilor de televiziune…

Alerta de contagiere cu gripa aviara la om; barbat, infectat de la laptele de vaca: cum este posibil și care sunt riscurile?

12:56, 02.04.2024 - A fost raportat un al doilea caz de infectare umana cu virusul inalt patogen al gripei aviare A (H5N1) (HPAI). Este vorba despre un barbat care a fost testat pozitiv dupa ce a fost expus la vaci de lapte "presupus infectate". In Texas, SUA, un barbat a fost testat pozitiv pentru virusul gripei aviare…

Șefa diplomației germane spune ca Israelul va trebui sa renunțe la controlul asupra Fașiei Gaza: „Colonizarea obstrucționeaza pacea”

08:45, 29.03.2024 - Ministrul german de Externe Annalena Baerbock a declarat joi ca Israelul ar trebui sa renunte la controlul asupra Fasiei Gaza odata ce razboiul impotriva Hamas se va termina, informeaza vineri dpa, preluat de Agerpres.

Ce abilitați noi are primul om care a primit un implant de cip cerebral: "E ca și cum ai folosi "Forța" pe un cursor de mouse" - VIDEO

08:01, 22.03.2024 - Neuralink, compania de tehnologie neuronala a lui Elon Musk, a dezvaluit miercuri, in timpul unei transmisiuni in direct, ca un barbat in varsta de 29 de ani, care a ramas paralizat in urma unui accident de scufundare, este primul om care a primit un implant de cip cerebral, scrie Insider. Pacientul,…

Misiunea ONU in Ucraina afirma ca Rusia isi consolideaza prin teama controlul in teritoriile ucrainene ocupate

16:55, 20.03.2024 - Danielle Bell, sefa Misiunii ONU pentru Monitorizarea Drepturilor Omului in Ucraina (HRMMU), a declarat miercuri agentiei Reuters ca Rusia creeaza un climat de teama, prin detentii arbitrare, omoruri si tortura, pentru a-si consolida ilegal controlul in teritoriile ucrainene ocupate.

Beneficiile sucului de Aloe Vera. Nu mulți știu faptul ca poate ajuta la controlul glicemiei

17:56, 06.03.2024 - Aloe Vera este cunoscuta pentru proprietațile sale benefice asupra sanatații intregului organism, insa nu mulți știu despre cat de relevant este sucul obținut din aceasta planta in controlarea nivelului de glicemie.


Ce parere ai despre aceasta stire?