Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imigrant român, arestat preventiv în Italia după ce a agresat doi agenţi de poliţie

Publicat:

Barbatul, aflat in stare avansata de ebrietate, a agresat un vanzator, intr-un bar, dupa ce acesta refuzase sa ii mai vanda bautura. La venirea politiei, romanul i-a amenintat pe cei doi agenti cu o sabie. In tentativa de imobilizare a imigrantului agresiv, cei doi agenti de politie au fost raniti, unul avand nevoie de zece zile de ingrijiri medicale, iar celalalt de sapte. Mediafax

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul medical, care a agresat 2 minore internate la psihiatrie, a fost arestat preventiv

10:05, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile, informeaza News.ro.

Asistentul medicat acuzat ca a agresat fizic doua minore a fost arestat preventiv

10:01, 01.05.2024 - Asistentul medical acuzat ca a agresat fizic doua minore, de 13 și 17 ani, internate la secția de psihiatrie a unui spital din Targoviște, a fost arestat preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv

15:15, 08.04.2024 - Un polițist din cadrul Poliției Ineu a fost agresat fizic in noaptea de 6 spre 7 martie, in timp ce intervenea la o solicitare, totul... The post Ineu: Polițist aflat in timpul serviciului, agresat fizic. Agresorul a fost arestat preventiv appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

El și-a agresat concubina PETROVA: Arestat preventiv pentru incalcarea ordinului de protecție provizoriu.

21:25, 29.02.2024 - In atenția celor care cred ca ordinul de protecție emis de polițiști in cazul unei agresiuni este ”floare la ureche” și se poate incalca fara prea mult stres. Asta a facut și un barbat din Petrova care dupa ce și-a agresat concubina cu care are copii, polițiștii au emis ordin de protecție. Numai ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?