Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini UIMITOARE din timpul celui de-al Doilea RĂZBOI mondial. Ce făceau SOLDAȚII ca să se distreze | Galerie Foto

Publicat:

Chiar și intr-una dintre cele mai negre perioade ale istoriei omenești, soldații implicați in confruntarile din cel de-al aveau și ei nevoie de o mica perioada de relaxare.

Astfel, în perioadele de acalmie de pe front, asoldații britanici, olandezi, americani, australieni sau germani gaseau diferite metode de a uita de traumele razboiului.

Fotbalul, cricket-ul, patinajul pe gheața, badmingtonul, hockey-ul sau  rugbiul erau tot atâtea modalitați de descarcare fizica și emoționala a celor care se confruntau, zilnic, cu ororile razboiului.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Construcții neștiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

22:35, 01.04.2024 - Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar țarmurile sale ofera o priveliște stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Casa Alba reacționeaza in timpul atentatului din Moscova: 'Imagini greu de privit'

21:00, 22.03.2024 - Casa Alba a transmis vineri seara ca este alaturi de victimele atacului ''oribil'' de la Moscova, aflat in desfașurare și soldat cu zeci de morți și raniți a declarat purtatorul de cuvant al Consiliului National de Securitate, John Kirby, care s-a referit la ''imagini oribile si greu de privit''. John…

Papa Francisc, pus la zid de Ucraina, dupa indemnul de a negocia cu Rusia: 'Lecția este una singura!'

19:20, 10.03.2024 - Duminica, Ambasada Ucrainei pe langa Sfantul Scaun a replicat Papei Francisc ca, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, nu a existat nicio discuție despre "negocieri de pace cu Hitler", dupa ce suveranul pontif a sugerat Kievului intr-un interviu sa aiba curajul sa poarte negocieri cu Rusia pentru…

Recomandarile lunii martie la HISTORY Channel Romania

19:15, 22.02.2024 - Incredibil cu Dan Aykroyd (10×60’)Titlul original: The UnBelievable With Dan AykroydPremiera joi, 14 martie de la ora 21:00 Știați ca, in timpul Celui de-al Doilea Razboi Mondial, Președintele F. D. Roosevelt a lansat un program ultra-secret pentru atacarea Japoniei cu o armata de lilieci? Sau ca trei…

Par identice, dar nu sunt. Ești un adevarat geniu daca gasești diferențele dintre cele 2 imagini in doar 7 secunde

12:20, 22.02.2024 - Astazi v-am pregatit un nou test IQ foarte interesant de tipul “gasește diferențele”. Potrivit specialiștilor, doar cei cu o atenție la cele mai mici detalii pot rezolva testul in timpul alocat. Gasiți cele 3 diferențe intre aceste poze Puzzle-urile de tipul “gasește diferența” mai sunt denumite și…

Crucea Roșie investigheaza soarta a peste 20 de mii de persoane disparute in timpul razboiului dintre Rusia și Ucraina

19:20, 19.02.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat luni ca incearca sa "faca lumina in ceea ce priveste soarta a 23.000 de persoane disparute" in timpul razboiului dintre Rusia si Ucraina, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Peste 340 de situri culturale avariate in timpul razboiului din Ucraina

19:15, 14.02.2024 - Un numar de 341 de situri culturale din Ucraina au fost avariate de la inceputul razboiului declansat de Rusia, conform datelor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO).


Ce parere ai despre aceasta stire?