Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINI Gerul paralizează Statele Unite. Cascada Niagara a îngheţat parţial

Publicat:

In prezent, 27 de state se afla sub avertizare sau alerta de vant rece, aceasta fiind una dintre cele mai reci perioade din ultimele decenii in zona curpinsa intre si , relateaza ABC News, in pagina electronica. , temperaturile au scazut sub zero grade in timpul noptii, ajungand sa fie resimtite intre minus 20 si minus 30 de grade Celsius din cauza vantului. Zonele din sud se confrunta si ele (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vremea se schimba radical in țara noastra. Zonele vizate de ninsori in luna aprilie: „Temperaturile nu vor mai depași 10...15 grade”

09:11, 15.04.2024 - In anumite zone din țara sunt anunțate ninsoriElena Mateescu, directorul executiv al Administrației Naționale de Meteorologie, a confirmat pentru Antena 3 CNN ca de miercuri, temperaturile vor incepe sa scada semnificativ in intreaga țara. „De marți vom observa o schimbare in evoluție. Vom mai vorbi…

Alerta ANM! Vremea se schimba radical dupa valul tropical care a lovit Romania: „O masa de aer rece va traversa teritoriul țarii”

16:20, 10.04.2024 - Vremea se schimba radical in RomaniaDupa zile in care mercurul termometrelor a atins valori surprinzator de ridicate pentru aceasta perioada a anului, cu maxime ce au ajuns pana la 27-28 de grade Celsius, meteorologii avertizeaza asupra unei racoriri notabile. Deși temperaturile vor ramane relativ ridicate,…

Val de aer polar in Romania. La Varful Omu au fost minus 12 grade. Ger in București, cu doar 1 grad Celsius in aceasta dimineața

08:51, 20.03.2024 - Un val de aer polar a cuprins Romania. Temperatura la Varful Omu a scazut pana la minus 12 grade Celsius. In București se inregistreaza doar 1 grad Celsius miercuri dimineața, in timp ce maxima dimineții este de 4 grade Celsius, la Braila. Toata țara este sub o informare de vreme rea.

Vremea se schimba radical. Lapovița, ninsori și temperaturi care coboara pana la minus 8 grade in unele zone

14:00, 05.03.2024 - Vremea se schimba radical zilele urmatoare. Maine ploile vor acoperi majoritatea zonelor, apoi vremea se va raci brusc. In a doua parte a saptamanii temperaturile nu vor mai trece de 11 grade Celsius.

METEO: Inceput de saptamana cu vreme schimbatoare

07:30, 19.02.2024 - Dambovițenii au parte de un inceput de saptamana destul de racoros. Maxima din termometre nu va depași 7 grade Celsius in zonele mai joase ale județului, iar in zonele montane temperaturile nu vor depași 5 grade. Pe timpul zilei cerul va fi mai mult acoperit de nori, insa șansele de precipitații sunt…

Șefa meteorologilor anunța temperaturi de minus 10 grade Celsius in Romania: zonele vizate de valul de ger

17:06, 14.02.2024 - Nu scapam inca de ninsori și frig, iar temperaturile vor scadea chiar sub pragul de ger. Directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat cum o sa fie vremea in orele urmatoare. ”Ramanem sub incidența unei atenționari meteorologice de cod galben, pana in aceasta…

Cum arata hotelul din gheața, din apropierea Cercului Polar. O romanca a lucrat acolo: „Am avut zile cu minus 35 grade Celsius”

15:50, 13.02.2024 - O romanca din Valcea a luat parte la construirea celui mai mare hotel de gheața din lume, in apropiere de Cercul Polar. Monica Popescu este singura persoana din Romania implicata intr-un astfel de proiect, care a presupus construirea și amenajarea unui hotel exclusiv din gheața, la -5 grade Celsius.

Vreme de primavara timpurie in weekend. Unde va ploua, avertismentul ANM despre zonele montane

07:30, 09.02.2024 - Vreme de primavara se anunța in weekend, cu maxime de peste 20 grade Celsius in unele zone. La munte, temperaturile vor crește semnificativ, atingand chiar 10 grade la altitudini de 1400-1500 de metri. Precipitațiile vor fi predominant sub forma de ploaie, favorizand topirea stratului de zapada.


Ce parere ai despre aceasta stire?