Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IMAGINE MONUMENTALĂ: Cum s-au întâlnit Trump și Clinton pe aeroportul din Las Vegas - FOTO/VIDEO

Publicat:

Calatorii de pe aeroportul McCarran din au avut parte de o imagine memorabila. Avioanele de campanie ale lui si au aterizat marți pe aeroportul din celebrul oraș inainte de ultima mare confruntare, prilej pentru presa americana de a le compara.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele conservator al Poloniei s-a intalnit cu Donald Trump, la New York

12:20, 18.04.2024 - Donald Trump si presedintele polonez Andrzej Duda au discutat despre situatia din Ucraina, NATO si Orientul Mijlociu, la un dineu gazduit miercuri la New York de fostul presedinte american, care candideaza din nou la Casa Alba, a anuntat echipa sa de campanie, potrivit AFP si Reuters.

Trump a publicat un clip cu Joe Biden legat la maini și picioare. Democrații au luat foc și il acuza de "violența politica"

10:00, 01.04.2024 - „Aceasta imagine a lui Donald Trump este genul de prostii pe care le postezi atunci cand indemni la un macel", a denuntat sambata un purtator de cuvant al campaniei lui Joe Biden, evocand declaratii recente ale fostului presedinte republican. „Trump incita cu regularitate la violenta politica si a venit…

Un avion Tarom a revenit in București dupa ce ar fi fost lovit de fulger

09:35, 25.03.2024 - Pilotii unui avion TAROM care zbura pe ruta Bucuresti-Chisinau au decis sa revina azi noapte pe aeroportul „Henri Coanda” (Otopeni). Zborul RO209 s-a intors dupa decolare pe aeroportul din Bucuresti, dupa ce ar fi fost lovit de un fulger. Conform datelor de pe site-urile de urmarire a zborurilor, avionul,…

Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump: „Intoarceti-va si aduceti-ne pacea, domnule presedinte!”

15:35, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina, scrie news.ro .

„Aduceti-ne pacea, domnule presedinte”. Viktor Orban s-a intalnit cu Donald Trump și i-a cerut sa revina la Casa Alba

13:41, 09.03.2024 - Premierul Ungariei Viktor Orban s-a intalnit vineri seara, in Florida, cu Donald Trump, caruia i-a spus ca il sprijina in incercarea sa de a reveni la Casa Alba si ca numai el poate aduce pacea in Ucraina.

Va finanța Elon Musk campania electorala a lui Donald Trump? Cei doi s-au intalnit in Florida

11:06, 06.03.2024 - Donald Trump s-a intalnit cu Elon Musk in timp ce iși intensifica eforturile de strangere de fonduri pentru campania electorala. Intalnirea din Palm Beach, Florida - raportata de New York Times - vine in timp ce Trump este in urma președintelui Joe Biden in ceea ce privește strangerea de fonduri.

VIDEO: ”Ce m-a invațat Romania despre umanitate”. Vlogger de calatorii, dupa ce a intalnit o profesoara din Alba Iulia

13:10, 29.02.2024 - VIDEO: ”Ce m-a invațat Romania despre umanitate”. Vlogger de calatorii, dupa ce a intalnit o profesoara din Alba Iulia Un vlogger de calatorii a avut o experiența remarcabila, in timpul unei vizite in Romania. El povestește intr-un video cum a cunoscut-o pe profesoara Daniela Cetean din Alba Iulia și…


Ce parere ai despre aceasta stire?