Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Igor Dodon a efectuat o vizită de lucru la Vama Leușeni – Video

Publicat:

a vizitat astazi Vama Leușeni, pentru a se documenta cum sunt aplicate dispozițiile referitoare la prevenirea raspandirii COVID-19. 12 cazuri de infestare cu COVID-19 au fost confirmate pana acum in Moldova.

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

George Simion, dupa gafa facuta de Ciolacu la Timișoara: Toti ar trebui sa fim mandri de originile noastre. Nu e nicio rusine sa recunosti ceea ce esti cu adevarat!”

12:36, 29.04.2024 - „Noi, romanii, suntem cunoscuti pentru ca luptam pentru libertate. De aceea in 1989 am avut Revolutia noastra, iar, cu doi ani in urma, eram ultima tara din Europa care lupta impotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de munca. N-a fost o lupta usoara. Romania ramane inca una dintre cele…

George Simion, dupa gafa facuta de Ciolacu la Timișoara: Toti ar trebui sa fim mandri de originile noastre. Nu e nicio rusine sa recunosti ceea ce esti cu adevarat!”

18:00, 27.04.2024 - „Noi, romanii, suntem cunoscuti pentru ca luptam pentru libertate. De aceea in 1989 am avut Revolutia noastra, iar, cu doi ani in urma, eram ultima tara din Europa care lupta impotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de munca. N-a fost o lupta usoara. Romania ramane inca una dintre cele…

(video) Igor Dodon iși va pune panglica Sf. Gheorghe și in acest an, pe 9 mai: „Curtea Constituționala nu interzice acest lucru”

13:05, 26.04.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, susține ca și in acest an, pe data de 9 mai, el va merge la marșul din centrul capitalei cu panglica Sf.Gheorghe la piept. „Este decizia Curții Constituționale care spune ca in semn de comemorare, purtarea acestei panglici nu este interzisa”, a declarat Igor Dodon.

Anca Dragu, vizita de lucru la Bucuresti: Pe agenda, discuții privind interconectarea piețelor de capital din Moldova si Romania

12:20, 09.04.2024 - Guvernatoarea Bancii Naționale a Moldovei, Anca Dragu, efectueaza o vizita de lucru la București. Aceasta va purta discuții cu reprezentanții Bursei de Valori București, Autoritații de Supraveghere Financiara și Bancii Naționale a Romaniei, comunica reprezentanții BNM.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa o privatizeze cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

12:25, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

Igor Dodon scapa de amenda pentru ca a purtat panglica „Sf. Gheorghe”

17:06, 07.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, scapa de amenda primita pentru purtarea la 9 mai 2022 a panglicii negru-oranj, pe cind aceasta era interzisa pe teritoriu R. Moldova ca simbol al razboiului din Ucraina. Socialistul a contestat la Judecatoria Chișinau procesul-verbal prin care a fost amendat cu 9.000…

(video) Marian, despre revolta fermierilor: „A protesta e un lucru, a bloca drumurile și accesul pentru toți ceilalți nu e corect”

11:51, 14.02.2024 - Deputatul PAS Radu Marian, a venit cu un comentariu referitor la protestele agricultorilor, care iși scot tractoarele pe traseele naționale, mai multe zile la rand, iar mai nou, au inceput sa blocheze și Vama Leușeni. „A protesta e un lucru, iar a bloca drumurile și accesul pentru toți ceilalți nu mi…

(video) Fermieri cu tractoare se apropie de Vama Leușeni. Poliția: Vor sa blocheze traseul ce duce duce spre frontiera

14:20, 12.02.2024 - Fermierii care au ieșit cu tractoarele la protest, pe drumurile naționale intenționeaza sa blocheze traseul ce duce spre vama Leușeni-Albița. Anunțul a fost facut de Poliția R. Moldova, care a venit cu un apel catre șoferii care și-au planificat deplasarea in Romania, prin acest punct de trecere a frontierei.


Ce parere ai despre aceasta stire?