Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iepuraşul Playboy Holly Madison naşte luna aceasta. Nu vă vine să credeţi ce va mânca după naştere

Publicat:

Fostul iepuras Playboy, (33 de ani), urmeaza sa nasca luna aceasta primul ei copil, tatal acestuia fiind .

Ea a povestit ca s-a hotarat sa manance placenta bebelusului. "Am auzit ca acest lucru le ajuta pe femei sa revina mai repede la forma de dinaintea sarcinii si eu vreau acest lucru", a povestit diva. Fosta iubita a "taticului Playboy", , nu e prima vedeta care isi mananca placenta. Acelasi lucru a facut si actrita , cunoscuta pentru rolul din "".

Ba mai mult, a…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Jessica Maria a implinit un an: ”Fiecare moment petrecut...”

11:41, 28.05.2024 - Bianca Pop ii sarbatorește ziua de naștere fetiței sale! Fosta ispita de la Insula Iubirii a scris un mesaj emoționant in ziua in care fiica ei implinește un an! Bruneta i-a pregatit fetiței sale, Jessica Maria, o surpriza impresionanta!

Familia regala britanica, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II manca fish and chips și nu refuza un kebab

22:10, 22.04.2024 - Fosta regina Elisabeta a II-a iși petrecea cu placere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția - și cand era acolo, uneori se rasfața cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Bie Adam, fosta concurenta la America Express, iși sarbatorește mama. Cum a surprins-o pe Mikey, de ziua ei de naștere: „Sa iși ia ce vrea ea” / VIDEO

15:25, 05.04.2024 - Este un moment special in familia Biancai Adam. Fosta concurenta de la America Express iși sarbatorește mama, așa ca nu avea cum sa nu ii fie alaturi. Și-a dorit sa o surprinda de ziua ei de naștere, chiar daca, inițial, a mințit-o pe Mikey și i-a spus ca nu va ajunge in Craiova astazi.

Maria Anghel de la Mireasa și-a sarbatorit ziua de naștere. Soțil ei, Antonio Anghel, nu a fost alaturi de ea: ”Imi pare rau” / FOTO

11:00, 17.03.2024 - A fost o zi speciala pentru Maria de la Mireasa! Fosta caștigatoare și-a sarbatorit ziua de naștere, insa in lipsa soțului ei, care nu a fost alaturi de ea. Iata cum și-a petrecut ziua și ce mesaj i-a transmis fostul caștigator, in cea mai importanta zi pentru soția lui.

Care a fost ultimul lucru pe care Oana l-a facut pentru Mioara Roman. Momentul a bucurat-o enorm pe fosta sotie a lui Petre Roman: „Ceva extraordinar pentru mine”

20:15, 16.03.2024 - Indiferent despre cine ar fi vorba, decesul unuia dintre parinți este un moment greu pentru oricine. La fel de greu a fost și pentru Oana, dupa data de 23 februarie, cand mama acesteia, Mioara Roman s-a stins din viața. Dar, cu doar cateva zile inainte, Oana avea sa faca un ultim gest.

Barbatul care a amenințat 4 polițiști la Campia Turzii, condamnat cu executare de Curtea de Apel! La Judecatoria Turda a luat ”cu suspendare”!

12:41, 11.03.2024 - Un barbat din Campia Turzii, care a amenințat 4 polițiști din localitate, in timp ce se aflau in exercițiul funcțiunii, a fost condamnat la inchisoare cu executare de catre Curtea de Apel Cluj, dupa ce inițial Judecatoria Turda i-a dat 10 luni cu suspendare. Citește și: Ce pedeapsa a primit barbatul…


Ce parere ai despre aceasta stire?