Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hugo Chavez reia atacurile la adresa președintelui SUA: ”Obama este un clovn”

Publicat:

Dupa ce a avut o perioada in care nu a mai vorbit poporului, din cauza bolii care l-a slabit in ultimul timo, reia atacurile la adresa preedintelui .

Intr-un interviu, l-a numit pe Obama ”clovn” și  ”un om de toata jena”.

Atacul acestuia vine la scurt timp dupa ce președintele SUA a criticat VenezuelaIranul și Cuba, țari prietene cu statul condus de Chavez.

Concetreaza-te asupra țarii tale, pe care ai adus-o in pragul dezastrului”, a spus prețedintele venezuelean la televiziunea de stat luni.

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație halucinanta in instanța. Un barbat l-a dat in judecata pe Dumnezeu! Adresa paratului: in cer!

12:36, 29.04.2024 - Reporter: Dvs l-ati dat pe Dumnezeu in judecata?Barbat: Da, pentru mai multe infractiune. Cand dai o persoana in judecata, dai si institutia, si eu am zis Dumnezeu cu domiciliul in cer reprezentat pe pamant de Biserica Ortodoxa.Cazul halucinant a avut loc in anul 2005 cand romanul suparat pentru ca…

Prima reacție a președintelui israelian dupa atacul in Iran: 'Ar trebui sa fim foarte atenti asupra acestui lucru'

09:25, 22.04.2024 - Presedintele Israelului, Isaac Herzog, a atentionat asupra dezvoltarii de arme nucleare de catre Iran, informeaza luni dpa, totul intr-o prima reacție dupa atacul Tel Avivului in Iran, relateaza Agerpres.

Iranul lanseaza o ofensiva diplomatica dupa atacul fara precedent asupra Israelului

14:10, 15.04.2024 - Dupa atacul de sambata cu rachete si drone asupra Israelului, Iranul a lansat o ofensiva diplomatica, purtand discutii cu cel putin noua tari carora le-a transmis ca obiectivul Teheranului a fost unul de descurajare si ca republica islamica va raspunde unor noi agresiuni israeliene, relateaza EFE.

Iranul a cerut incheierea conflictului. „Cazul poate fi considerat inchis”

12:41, 15.04.2024 - Iranul a cerut Israelului sa nu reactioneze militar la atacul sau fara precedent din noaptea de sambata spre duminica, pe care l-a prezentat drept o riposta justificata la atacul israelian care i-a distrus Consulatul din Damasc.

Venezuela urmarește 'evenimentele ingrijoratoare' din Orientul Mijlociu, dar nu condamna atacul Iranului asupra Israelului

09:45, 14.04.2024 - Guvernul președintelui venezuelean Nicolas Maduro urmarește „evenimentele ingrijoratoare” din Orientul Mijlociu, a declarat sambata, dar nu a condamnat atacul de represalii al Iranului asupra Israelului din cursul zilei, relateaza Reuters.

DOCUMENT - Iranul a trimis o scrisoare catre ONU: cum iși justifica atacul asupra Israelului

05:15, 14.04.2024 - Intr-o scrisoare adresata șefului ONU, Antonio Guterres, și președintei Consiliului de Securitate, Vanessa Frazier, Iranul a subliniat ca atacul sau asupra Israelului este un act legal și justificat de autoaparare impotriva "agresiunilor" israeliene, informeaza Al Jazeera.

Iranul a executat un presupus agent al Mossad, despre care sustine ca ar fi avut legatura cu atacul de la o fabrica de munitii

21:45, 03.03.2024 - Iranul a executat duminica un presupus agent al serviciului de informatii externe israelian Mossad, despre care a spus ca ar avea legatura cu atacul de la o fabrica de munitii anul trecut, potrivit agentiei de presa iraniene Tasnim, citata de dpa.

(live) Aleșii din CMC continua ședința inceputa ieri. Cebotari: Combat minciunile și atacurile Zinaidei Popa la adresa lui Andrei Pavaloi

10:41, 01.03.2024 - Aleșii din Consiliul Muncipal Chișinau continua, astazi, ședința extraordinara inceputa ieri . Pe ordinea de zi sunt 20 de subiecte, dintre care primele 11 au fost fie examinate, fie transmise spre reexaminare.


Ce parere ai despre aceasta stire?