Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hristu Şapera omul care va juca baschet la Alcatraz

Publicat:

El este castigatorul concursului de baschet „unu la unu" of the si va reprezenta tara noastra la finala mondiala din celebra inchisoare americana.

Peste 100 de jucatori din Romania, amatori sau profesionisti s-au duelat in iunie in cel mai simplu joc de baschet, dar si cel mai solicitant, cel de „unu la unu". Fara coechipieri care sa te sustina, fara antrenori care sa te indrume. Esti tu, mingea de baschet, cosul si adversarul. Un concept care s-a mulat perfect pe firea machedonului .

Regele incoronat la…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedetele care vor face parte din echipa de baschet masculin cu care SUA va aborda Jocurile Olimpice de la Paris

12:15, 16.04.2024 - ​LeBron James, Stephen Curry si Kevin Durant sunt cele trei mari vedete pe care selectionata masculina de baschet a Statelor Unite se va baza la Jocurile Olimpice de la Paris, din aceasta vara (26 iulie - 11 august), informeaza EFE.

O vedeta din Romania, luata de politie dintr-un mall din Capitala. A facut scandal, trecatorii au fost si ei afectati

20:40, 31.03.2024 - Cine iși mai aduce aminte de Andrei Versace, pe numele sau real Andrei Parvan? In urma ani buni, el era un personaj controversat in lumea buna a Capitalei și facea furori oriunde aparea. ”Regele fițelor” a lipsit o buna perioada din peisajul autohton, dar a revenit recent in atenția tuturor, dar nu…

Sarah Dumitrescu a semnat! Fiica Anamariei Prodan face senzație in baschet la 24 de ani / FOTO

17:40, 28.03.2024 - Sarah Dumitrescu are 24 de ani și a reușit sa faca senzație in baschet pana la aceasta varsta! Fiica cea mica a Anamariei Prodan, din prima casnicie cu Tiberiu Dumitrescu, a fost pasinata de sport inca de mica, iar acest lucru se vede in prezent. Dupa ce a semnat in vara anului trecut cu Sepsi-SIC Sfantu…

CSM Constanța a obținut, in premiera, trofeul Cupei Romaniei, la baschet feminin

07:55, 12.03.2024 - CSM Constanța a caștigat, luni seara, primul trofeu al Cupei Romaniei in istoria clubului, la baschet feminin, dupa ce a invins, in finala, cu scorul de 93-83 (46-40), pe CSM Targoviște. „Britney Jones a fost desemnata MVP-ul finalei, Dragana Zivkovic – best defender și Annemarie Godri-Parau cea mai…

Victorie spectaculoasa pentru echipa de baschet CSM Targoviște impotriva celor de la CS Rapid București

06:40, 03.03.2024 - Victorie spectaculoasa pentru echipa de baschet CSM Targoviște impotriva celor de la CS Rapid București The post Victorie spectaculoasa pentru echipa de baschet CSM Targoviște impotriva celor de la CS Rapid București first appeared on Partener TV .

„Regele etnobotanicelor” a fost adus in Romania. Alin Rotaru era cautat pentru trafic de droguri și viol

12:05, 01.03.2024 - Ministra Justitiei Alina Gorghiu a anuntat ca „Regele etnobotanicelor” Alin Rotaru, condamnat la 5 ani si 4 luni de inchisoare pentru viol, a fost adus din Spania si se afla intr-un penitenciar din Romania, pentru a isi executa pedeapsa in tara noastra.

Baschet: Semifinalele Cupei se joaca la Cluj! Vezi de unde poți cumpara bilete

20:40, 16.02.2024 - Cupa Romaniei la baschet masculin se joaca in aceste zile in cele doua sali din Cluj Napoca. Sferturile de finala s-au disputat in sala „Horia Demian” din Cluj Napoca și au fost extrem de disputate. CSM Constanța s-a calificat in semifinalele Cupei, dupa ce a trecut de CSU Sibiu, scor 67-63. In repriza…

Prima fotografie cu regele Charles dupa diagnosticul de cancer. Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vedea tatal

18:05, 06.02.2024 - Prințul Harry a ajuns, marți seara, la Londra, dupa anunțul ca tatal sau, regele Charles, sufera de cancer, scrie BBC. Prima fotografie cu mezinul familie regale dupa ce a ajuns la Clarence House a fost facuta publica.


Ce parere ai despre aceasta stire?