Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP: Taurii pot avea mici probleme de sănătate, iar Scorpionii pot avea un succes deosebit în afaceri

Publicat:

GEMENI
Este momentul sa demarati proiecte ambitioase pe termen lung. Va sfatuim sa amanati o calatorie lunga in interesul familiei. 

RAC
Va puteti ocupa de afaceri si aveti ocazia sa terminati activitati incepute mai de mult. Sunteti binedispus si puteti lua decizii inspirate. 

LEU 
Impresionati cu seriozitatea de care dati dovada si sunteti cautat pentru sfaturi. Profitati de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante. 

FECIOARA 
Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Va recomandam sa va…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Capricornii iși pierd liniștea, iar Scorpionii se lovesc de succes in tot ce fac: Ce zi au pregatit astrele

08:35, 29.05.2024 - Astrele sfatuie Berbecii sa petreaca, astazi, mai mult timp acasa, alaturi de familie, iar Taurii - sa aiba grija pe cine considera prieten. Afla ce prezic astrele fecarui semn zodiacal și cum sa eviți situațiile stresante.

Antrenoarea de antreprenori. Pregatește oamenii de afaceri sa devina intreprinzatori de succes

23:05, 18.05.2024 - Mariana Frunza din Galați consiliaza oameni cu vise și pasiuni, dar și antreprenori la inceput de drum pentru a deschide sau dezvolta firme. Ii trezește pe mulți la realitate, iar pe ceilalți ii ghideaza pentru ca business-urile lor finanțate cu bani europeni sa devina afaceri de succes.

Horoscop 5 Mai. Ce nativi sunt calauziți de Lumina Sfanta a Invierii

18:35, 04.05.2024 - BerbecAstazi este posibil sa va simțiți neliniștiți in legatura cu unele lucruri. Așteapta-te la schimbari in viața ta profesionala – fie prin schimbarea locului de munca, fie prin promovari. Condițiile de sanatate sunt de așteptat sa se imbunatațeasca. TaurEste timpul sa reconsideri ceea ce iți dorești…

Horoscop 3 mai 2024. Zodiile care au parte de un caștig semnificativ in Vinerea Mare

14:31, 02.05.2024 - Berbec (21 martie - 19 aprilie):Pentru Berbeci, energia astrala este favorabila in domeniul financiar. Este posibil sa primeasca vești bune legate de un proiect sau afacere in care au investit timp și resurse. Este important sa fie deschiși la oportunitați și sa acționeze cu incredere in propriile abilitați.Taur…

Doliu in lumea milionarilor! S-a stins din viața unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Romania / FOTO

12:20, 02.05.2024 - E doliu in lumea milionarilor din Romania. Alexandru Alexandrov fondatorul unui mari companii din Romania, a pierdut lupta cu boala crunta de care suferea. Decesului omului de afaceri a avut loc pe data de 30 aprilie.

Antreprenoarea de succes care a renunțat la afaceri ca sa devina invațatoare la sat. „Salarial a fost un șoc!”

14:40, 06.04.2024 - Diana Blinda și-a dorit sa transmita mai departe experiența ei in afaceri și de viața, iar acum preda prin metode atipice la o școala din Chitila. Elevii joaca in piese de teatru create de ei și au venit cu ideea sa redacteze un ziar al școlii

Buzoianca Narcisa Laura Rusu și povestea din spatele unei afaceri de succes

16:50, 28.03.2024 - La varsta la care tinerii traiesc din plin și nu iși fac prea mari griji pentru ziua de maine, buzoianca Narcisa Laura Rusu muncește și studiaza in egala masura, pentru un vis care, pe zi ce trece, pare a deveni realitate. Laura are 22 de ani și este studenta, dar totodata conduce o afacere… dupa …

Povestea de succes a unei afaceri sociale a ajuns documentar și este acum pe marile ecrane TRAILER

22:01, 15.03.2024 - Dupa mai bine de 4 ani de la prima intalnire dintre regizorul Șerban Georgescu și Irina Sorescu, fondatoarea brutariei MamaPan, povestea plina de forța, sensibilitate și curaj a uneia din puține afaceri sociale din Romania ajunge și pe marile ecrane in 4 orașe din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?