Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP: Peştii şi Gemenii se află într-o stare de apatie şi au dificultăţi de comunicare

Publicat:

VARSATOR
Sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Stabiliti-va clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul.

PESTI
Starea de inhibitie si lipsa de sociabilitate ar putea sa agraveze neintelegerile cu persoana iubita. Nu va lasati prada melancoliei.

BERBEC
S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Va recomandam sa fiti mai sociabil.

TAUR
Relatiile sentimentale nu vor avea de suferit daca veti acorda mai mult timp problemelor partenerului de viata.…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de miniștri straini, așteptați la Chișinau. Pentru ce eveniment vor veni

13:10, 11.06.2024 - Peste 40 de miniștri de Externe ar urma sa vina in Republica Moldova, in mai 2026. Oficialii se vor reuni la Sesiunea Ministeriala Comitetului de Miniștri al Consiliului Europei. Se va intimpla dupa ce, in perioada noiembrie 2025 – mai 2026, țara noastra va prelua președinția Comitetului de Miniștri…

PROGRAM. Micuții, așteptați sa se distreze de 1 Iunie la Dumbravița

13:20, 31.05.2024 - In aceasta sambata, de Ziua Copilului, Primaria Dumbravița organizeaza diverse activitați in mai multe locuri din localitate. Copiii pot asista la teatru de papuși, ateliere de zumba, spectacole de iluzionism, proiecții de filme și chiar și la un triatlon cu volei pe nisip, baschet și ciclism.

msg Maraton Apuseni 2024: 1.500 de alergatori din toata lumea, așteptați la start

08:20, 16.05.2024 - msg Maraton Apuseni 2024: 1.500 de alergatori din toata lumea, așteptați la start Clubul Alpin Roman Filiala Cluj organizeaza msg Maraton Apuseni 2024, unde sunt așteptați circa 1500 de alergatori la startul din Buscat, comuna Baișoara, județul Cluj. Traseele de concurs se remarca in peisajul curselor…

Horoscopul sanatații pentru fiecare zodie, in luna mai

22:10, 25.04.2024 -  Berbec (21 martie - 19 aprilie)Berbecii sunt intr-o perioada plina de energie, insa ar putea sa-și supraestimeze rezistența. Este esențial sa incercați sa va temperezi impulsivitatea și sa evitați sporturile extreme in aceasta luna. Concentrați-va pe activitați care echilibreaza energia, cum ar fi…

Bihorenii sunt așteptați la un concert de pricesne, „Duminica la Florii” care va avea loc in Sanmartin

12:55, 25.04.2024 - Bihorenii sunt invitați duminica 28 aprilie, de la ora 17, la prima ediție a concertului de pricesne „Duminica la Florii” care va avea loc la Biserica Ortodoxa „Buna Vestire” din Sanmartin.

Veste buna pentru moldoveni stabiliți in Spania: Vor putea obține permis de conducere spaniol fara a susține un examen

21:26, 18.04.2024 - Veste buna pentru moldovenii stabiliți in Spania. Datorita unui acord semnat astazi intre Moldova și Spania, șoferii vor putea schimba permisele de conducere moldovenești in cele spaniole fara teste suplimentare, iar intre timp vor putea circula cu permisele de conducere moldovenești.

Elevii și profesorii covasneni sunt așteptați sa se inscrie la concursul „Salveaza Pamantul!”

12:01, 03.04.2024 - Scoala Gimnaziala „Varadi Jozsef” Sfantu Gheorghe și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Covasna organizeaza, in data de 22 aprilie, un concurs județean interdisciplinar cu tema „Salveaza Pamantul!”, la care sunt așteptați sa se inscrie atat elevii din invațamantul primar si gimnazial, cat și cadrele…


Ce parere ai despre aceasta stire?