Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horoscop joi, 11 mai. O zodie va fi dezamăgită în plan amoros, dar va avea și o surpriză plăcută

Publicat:

Horoscopul zilei pentru joi, 11 mai 2023, este realizat de astrologul Click!, Lorina, și vine cu predicții complete pentru toate zodiile. Doi nativi vor avea parte de dezamagiri in dragoste, insa ar putea aparea surprize placute pe alte planuri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscop duminica, 21 aprilie. O zodie așteapta sa inceapa saptamana cu o marire de salariu, iar Taurii primesc o propunere

09:00, 21.04.2024 - Pentru duminica, 21 aprilie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ este sfatuit sa țina de bani, in timp ce o alta zodie renunța la dieta.

Horoscop sambata, 20 martie: Nativii norocoși pe plan financiar. Ce zodie are parte de intalniri romantice

21:56, 19.04.2024 - Sambata, 20 martie, apar noi potențiale surse de venituri pentru o zodie, in timp ce nativii alteia au nevoie de un set de analize. Lorina, astrologul Click!, are detalii pentru toate semnele horoscopului.

Horoscop joi, 28 martie. O zodie s-ar putea indragosti, in timp ce o alta este gata pentru un nou inceput

20:11, 27.03.2024 - Pentru joi, 28 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ se confrunta cu probleme, in timp ce o alta zodie ar trebui sa discute deschis cu partenerul de viața.

Horoscop vineri, 22 martie. O zodie primește vești bune, in timp ce alta vrea sa puna capat unei relații

09:31, 22.03.2024 - Pentru vineri, 22 martie, Lorina, astrologul Click!, a realizat predicții complete in cazul fiecarei zodii a horoscopului. Un nativ trebuie sa investeasca in bunuri neperisabile, in timp ce o alta zodie face planuri pentru o excursie.

Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi tradata de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriza

19:51, 17.03.2024 - Inceputul de saptamana va veni cu o reevaluare a prieteniilor, pentru un nativ, care va vedea adevarata fața a unor persoane apropiate. Horoscopul de luni, 18 martie, vine insa cu o supriza placuta pentru cei din zodia Pești. Astrologul Click!, Lorina, aduce predicțiile complete.

Horoscop saptamana 15-21 martie. O zodie se poate confrunta cu disconfort digestiv, iar nativii alteia sunt preocupați de bani

22:01, 15.03.2024 - Horoscopul pentru saptamana 15-21 martie 2024 aduce vești bune pentru patru nativi. Gemenii au parte de succes și iși vor putea arata calitațile profesionale, iar Fecioarele sunt creative, aventuroase și nerabdatoare. Previziunile complete sunt oferite de Lorina, astrologul Click!.

Horoscop miercuri, 13 martie. O zodie intampina tensiuni in familie, alta gasește soluții financiare

21:46, 12.03.2024 - Ziua de miercuri, 13 martie, se anunța a fi una plina de tensiuni in familie pentru nativii uneia dintre zodiile horoscopului. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Horoscop joi, 7 martie. O zodie iși face planuri de vacanța. De ce ar putea avea Fecioarele un conflict

22:00, 06.03.2024 - Horoscopul de joi, 7 martie, prevestește ca un nativ iși va face planuri pentru o vacanța binemeritata. Vești mai puțin bune pentru cei din zodia Fecioara, predispuși sa intre intr-un conflict, daca nu-și masoara atent cuvintele. Lorina, astrologul Click!, vine cu predicțiile complete.


Ce parere ai despre aceasta stire?