Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hidrologii au emis o atenţionare cod galben de viituri pentru râuri din cinci judeţe

Publicat:

Hidrologii au emis o atentionare cod galben de viituri pentru rauri din cinci judete, ce va intra in vigoare la ora 16:00 in bazinele hidrografice Somes, Crasna, Barcau si . Atentionarea hidrologica vizeaza in principal fenomenele de scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale, care se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri din judetele Salaj si Cluj – subliniaza de Hidrologie si Gospodarire a Apelor. (Rador/ FOTO radioiasi.ro)

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! Cod galben de viituri pe rauri din sapte judete, pana luni dimineata

13:10, 12.05.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor ((INHGA) a emis, duminica, o atentionare Cod galben de inundatii, ce vizeaza pana luni dimineata, bazine hidrografice din sapte judete.

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

Hidrologii, anunț de ultima ora! 17 județe din țara, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate

13:46, 08.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 17 județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Alerta de inundații in Romania! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate

13:25, 07.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 12 județe, valabila de la ora 13:00 pana la miezul nopții.

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Atenționare hidrologica! Cod galben de inundații și viituri in județul Dambovița

21:16, 17.04.2024 - Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor a emis, astazi, o  avertizare hidrologica cod galben  valabila pentru județul Dambovița. Atenționarea este valabila in intervalul 17 aprilie, ora 12:00 – 18 aprilie, ora 09:00. Fenomene vizate: scurgeri importante pe versanți, torenți și paraie,…

Cod galben de viituri și inundatii pe raul Viseu, valabil pana joi

13:10, 17.04.2024 - Potrivit unui comunicat al Institutului Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor, a fost prelungit Codul galben emis in cursul zilei de marți, 16 aprilie. Astfel, incepand de miercuri, de la ora 12:00, pana joi, 18 aprilie, la ora 9:00, riscul de viituri este prezent pe rauri din bazinele hidrografice:…

Hidrologii, cu ochii pe Someșul Mare! Avertizeaza ca am putea avea parte de inundații și luna aceasta

12:26, 05.03.2024 - Conform specialiștilor Institutului Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor, in luna martie, in arealul Someș-Tisa, regimul hidrologic se va situa peste mediile multianuale lunare pe raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza și Somesul Mare. Aceștia avertizeaza ca am putea avea parte de inundații.…


Ce parere ai despre aceasta stire?