Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Hepatita. PELINUL, planta care te poate vindeca

Publicat:

Este intalnita la tot pasul, fiind considerata de unele persoane chiar o buruiana. Pelinul, despre care este vorba, se foloseste inca din vechime in practica naturista, mai exact frunzele si floarea.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce beneficii are papadia pentru sanatate. Specialiștii susțin ca este o planta care poate vindeca multe afecțiuni

09:05, 23.05.2024 - Papadia, o planta adesea considerata o buruiana, „caștiga” tot mai multa recunoaștere pentru multiplele sale beneficii pentru sanatate. Specialiștii afirma ca are proprietați vindecatoare pentru diverse afecțiuni.

INOVATIV! Escarele pacienților imobilizați la pat se vindeca rapid și complet, cu un echipament medical de ultima generație

10:40, 13.05.2024 - Șederea intr-o singura poziție pune presiune pe anumite zone ale corpului, care nu mai sunt vascularizate optim și, in timp, se provoaca moartea țesutului respectiv. Așa se produc escarele, care sunt ulcere ale pielii, deosebit de dureroase și care altereaza starea pacienților. In cazul in care nu sunt…

Un urangutan, surprins in timp ce folosea o planta ca sa-și trateze o rana

01:10, 04.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a automedicat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana mare pe obraz, spun oamenii de stiinta. Este pentru prima data cind o creatura din salbaticie a fost surprinsa tratindu-si o rana cu ajutorul unei plante medicinale. Dupa ce cercetatorii…

VIDEO Un urangutan ranit a fost vazut folosind o planta pentru a-și vindeca rana

23:25, 02.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Indonezia s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a vindeca o rana mare de pe obraz, spun oamenii de știința, relateaza BBC. Este pentru prima data cand un animal din salbaticie este inregistrat tratand o rana cu o planta medicinala.

Aceasta planta este o adevarata mina de aur pentru agricultorii romani / Le aduce 30.000 de euro pe hectar

10:05, 01.05.2024 - In ultimii ani, agricultura a devenit o preocupare tot mai mare pentru romani, iar oportunitațile din acest domeniu au fost din ce in ce mai evidente. Daca in trecut se punea accentul pe culturile tradiționale, astazi agricultorii iși indreapta atenția catre plantele cu potențial de profit impresionant.

Cand poți planta vița de vie primavara. Perioada de care trebuie sa ții cont

10:50, 02.04.2024 - Pentru ca ne aflam in cea de-a doua luna de primavara, specialiștii au dezvaluit care este perioada exacta in care trebuie sa plantezi vița de vie primavara. Iata care este secretul celor mai iscusiți gradinari!

Afacerea cu care un roman a dat lovitura. Vinde o planta extrem de rara, iar cumparatorii sunt impresionați

14:30, 09.03.2024 - Un roman a dat lovitura in țara noastra cu afacerea pe care o are. Acesta vinde o planta extrem de rara, iar cumparatorii sunt impresionați. Prețul unei flori costa 14 lei. Iata despre ce este vorba!

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu: Nimeni nu se poate vindeca de traume pana nu le recunoaste“

22:15, 03.03.2024 - Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu afirma ca regreta, privind retrospectiv, unele episoade din primii ani de dupa Revolutie, dar considera ca ce s a intamplat era inevitabil, ce nu s a intamplat era imposibil, informeaza Agerpres.roNimeni nu se poate vindeca de traume pana nu le recunoaste. Iar…

Cuvinte cheie:

vindeca hepatita planta pelinul

Ce parere ai despre aceasta stire?