Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Heinz-Christian Strache a fost suspendat din Partidul Libertăţii din Austria

Publicat:

Fostul vicecancelar austriac Heinz-Christian Strache a fost suspendat marți din (FPÖ, extrema-dreapta), a informat liderul formațiunii politice, , relateaza Mediafax citând site-ul agenției Dpa.

Hofer a avertizat ca, daca acuzațiile asupra fostului vicecancelar se vor intensifica, acesta ar putea fi exclus definitiv din partid.

Cu doar trei zile înaintea alegerilor parlamentare din Austria, procurorii au informat ca Heinz-Christian Strache este acuzat de frauda.

Heinz-Christian Strache a demisionat din funcția de vicecancelar în…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dolj: Conduceau vehicule, desi aveau permisul suspendat

12:36, 15.05.2024 - Doi doljeni s-au ales cu dosare penale dupa ce au fost depistați in trafic conducand vehicule avand permisul suspendat. Polistii Sectiei 4 Rurala Cosoveni au depistat, ieri, un barbat de 57 de ani, din Apele Vii, in timp ce conducea un autoturism pe DN6, in comuna Leu. Acesta avea dreptul de a conduce…

Sandro Tonali, o noua pedeapsa dupa ce a incalcat de 50 de ori regulamentul privind pariurile in Anglia

09:21, 03.05.2024 - ​Suspendat pe o perioada de 10 luni de Federația Italiana pentru pariuri, Sandro Tonali a primit o noua pedeapsa, de aceasta data din partea Federației Engleze de Fotbal, dupa ce a incalcat de 50 de ori regulamentul privind pariurile.

Judetul Constanta: Dosar penal pentru un barbat care transporta persoane in regim de taxi – avea permisul suspendat

16:35, 24.04.2024 - Un barbat de 41 de ani s a ales cu dosar penal, dupa ce a fost prins de politisti efectuand o cursa de transport in regim de taxi, desi avea permisul suspendat. Acesta a fost oprit pe aleea de acces catre Aeroportul International "Mihail Kogalniceanu", spun politistii.La data 23 aprilie a.c., politisti…

 4 328 de firme si-au suspendat activitatea in primele doua luni din 2024

17:26, 14.04.2024 - Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea in primele doua luni din 2024 a fost de 4.328, in crestere cu 38,58% comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).

SUA au informat Rusia ca sala de concerte Crocus Hall este o potențiala ținta pentru un atac terorist, potrivit WP

13:20, 03.04.2024 - Cu mai mult de doua saptamani inainte ca teroriștii sa organizeze un atac sangeros in suburbiile Moscovei, guvernul american le-a spus oficialilor ruși ca Crocus Hall, un sala populara de concerte, este o potențiala ținta, potrivit unor oficiali americani la curent cu aceasta chestiune.

„Ocoliți zona”: Traficul rutier, suspendat pentru o saptamana, pe un tronson de pe o strada din centrul capitalei

21:45, 01.04.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca in perioada 2 aprilie – 8 aprilie 2024, va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins intre strazile Bulgara și Armeneasca.

Director CNAIR, suspendat din funcție dupa ce a avut 938 de zile concediu medical platit in ultimii șapte ani

07:05, 27.02.2024 -  Directorul general al CNAIR Cluj, Eugen Cecan, a intrat in atenția presei locale dupa ce a avut contabilizate 477 de zile de concediu medical. Cecan ar fi adus foi de concediu pe rand de la mai mulți medici, cu diferite afecțiuni de care ar fi suferit. De la cardologie, pana la neurologie și chiar…

Tanar cu permisul suspendat, gasit la volan pe drumul dintre Buza și Țaga

16:36, 19.02.2024 - Un tanar de 25 de ani s-a gandit ca pe drumurile rurale poate sa circule cu mașina, chiar daca are dreptul de conducere suspendat. N-a fost sa fie așa. Pe 17 februarie, in jurul orei 23.10, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurala Gherla, au oprit pentru verificari un autoturism condus de un barbat…


Ce parere ai despre aceasta stire?