Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Harvey Weinstein pledează nevinovat de acuzaţiile de agresiune sexuală şi viol, la Los Angeles

Publicat:

Fostul producator american de cinema a pledat nevinovat, miercuri, în fata unui tribunal din Los Angeles, la cele 11 acuzatii de agresiune sexuala si viol asupra a cinci femei d, relateaza AFP și Agerpres.

&"Declaratia de nevinovatie este înregistrata&", a afirmat judecatorul dupa ce un avocat a vorbit în numele lui , prezent în sala de audiere într-un scaun cu rotile si îmbracat într-o salopeta maro.

- a carui prabusire este vazuta ca o victorie majora pentru miscarea…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harvey Weinstein scapa de condamnarea pentru viol din 2020

17:56, 25.04.2024 - Condamnarea pentru viol din 2020 a mogulului de la Hollywood Harvey Weinstein a fost anulata de instanța suprema din New York, pe motiv ca nu a primit un proces echitabil. Acuzațiile impotriva lui Weinstein au inceput in 2017 și au declanșat mișcarea #MeToo.

Lovitura de teatru! Procesul #MeToo s-ar putea relua de la zero - Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein a fost anulata

16:50, 25.04.2024 - Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein a fost anulata de curtea de apel din New York. Decizia in procesul celebru din seria „Me Too” a fost luata in 2020. Un nou proces pe aceasta tema ar putea avea loc in SUA.


Ce parere ai despre aceasta stire?